Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
e tam, do niewymagajacej osoby to strzal w dziesiatke. ram ma, pamiec ma i to wystarczy, szczegolnie jak cenowo wychodzi dobrze. nikt na tym grac nie bedzie ani nic takiego -
Przez error1983 · Opublikowano
No nie o to chodziło, pisałem, że ten element ramki gdzie masz sloty, konkretnie nad wejściem HDMI i DP powodował, że wtyczka HDMI nie dochodziła do końca, jakby te porty nie były wyśrodkowane względem ramki obudowy, więc wyciąłem ten fragment ramki (bo dało się ją zdemontować) i problem zniknął. Oj z tym zwlekaniem i miesiącami braku reakcji to jakby nie moja sprawa. ;-) Jak wspominałem kolega na wózku jeździ, on nie ma pojęcia, ze tam oprócz RTX była integra, a w domu ktoś tak mu to podpiął. Niestabilność wynikała ze złego ustawienia pamięci DDR5. -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Oczywiscie ze uzylem rozdzielacza, widac to nawet na zdjeciu, ktore wyzej wrzucilem. Nagram filmik na weekendzie i podeale. Zobaczysz ze smigla nie przestaja sie krecic jak ustawie na 0rpm. Malo tego, kreca sie nawet jak odlacze zasilanie, taknnaprawde to krecily sie jak otworzylem paczke i wyjalem cale chlodzenie z kartonu. -
Przez ju-rek · Opublikowano
MSI B850MPOWER Asus B850M AYW Gaming OC Te dwie też mają, ale nie dostępne w UE
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi