Kryptowaluty - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
@eNeSik postawił sprawę jasno. Nikt z moderacji nie będzie poświęcał swojego czasu, żeby Wam weryfikować, czy przypadek jakaś okropna dezinformacja się nie przedostała do wątku politycznego lub okołopolitycznego. Fragment w regulaminie o "jawnej dezinformajci społeczeństwa i negowania faktów naukowych" został dodany bodajże w wyniku działalności volta, którego część wpisów można było jednoznacznie jako takowe zakwalifikować. Ale to nie znaczy, że moderatorzy będą pod mikroskopem prześwietlać każdy wpis, który się komuś nie podoba. A jak komuś to nie pasuje, to nie ma żadnego obowiązku udzielania się w tym wątku, ani w jakimkolwiek innym. -
Przez Send1N · Opublikowano
Może odpaliłeś wcześniej test na całkowicie zimnym pc po włączeniu? jeżeli masz aio i ciecz była całkowicie chłodna to tym bardziej mógł być taki efekt -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Od początku pisaliśmy, że wiara w barleta złudną jest, do tego choćby wszedł dla mas to i tak niczego nie wniesie względem tego co już jest Chyba tylko fanboje w niego wierzyli -
Przez Zas · Opublikowano
No właśnie panele policzyłem po cenie z Komfortu Generalnie zrobiłem sobie kosztorys z netu i myślę, że pominąłem ledwie kilka rzeczy i za całość wyszła 1/2 tego, co piszą majstry w sieci, a liczyłem prawie każdą pierdołę (bez transportu materiałów, bo to z hurtowni/sklepu, a tam chyba zwykle jest gratis albo niewielka cena, poza tym większość rzeczy można kupić w jednym miejscu) hubio - no nie, ja nie myślę o cudach, podłogi, płytki, farba na ścianie, kilka gniazdek właśnie dla wygody. Ale takim minimalistą jak ty to na pewno nie jestem... Oczywiście płytki planuję kupić po średniej cenie z marketu, a nie po 200-300 zł z "salonu łazienek". W domu u rodziców PRL-owskie leżą 40 lat i nic im nie jest. to chyba takim za 70 zł też nic nie będzie, jeśli nie będę w nie nap... młotkiem albo upuszczał metalowych kulek z łożysk w nocy, żeby wk...ć somsiada z dołu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi