System kaucyjny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Podpisywał by tylko to na co by się zgodził Kierwiński jak było z uderzeniem w lobby alkoholowe w Warszawie... -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
ładnie procesor wyciska, ale to jest trudne miejsce, wiekszosc gry raczej 100-120W., W tym miejscu 139-142W, no ale tu sama roslinnosc dookola -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
MHz zostaw w spokoju. Jedyne co 3D lubią najbardziej to opóźnienia. tWRTS na 4 tWRTL na 16 tRDRDSD na 9 tRDRDDD na 9 tWRWRSCL na 9 tRTP na 12 TREFI na 65535 IF na 2100 VSOC na 1.2v VDDIO na 1.3v -
Przez Totek · Opublikowano
Ale właściwie mają rację, pieniądz stał się jenostką miary wszechrzeczy. Trzeba poświęcić pracę zawodową i samorozwój na rzecz rodziny. Dla mnie jako faceta jest to nie do pomyślenia. Generalnie taka najniższa krajowa dla kobiety, do ukończenia 18 lat przez dzieciaka to byłaby mega sprawa. To realnie mogłoby zwiększyć dzietność. Dodatkowo dzieci dopilnowane, obiad ugotowany mam po pracy, dom ogarnięty i kasa normalnie zarobiona (bez babć, żłobków, gonitwy z czasem i spinaniem wszystkiego byle do pierwszego). Ja to kupuje bo i mój komfort życia by się poprawił.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi