Upgrade procesora pod Stalkera 2
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
Sfalszowane "wybory" 2020 . Teraz bedzie inaczej ... -
Przez wamak · Opublikowano
@LameismynameJak Tobie gra działa elegancko po wgraniu moda, to nie widzę powodu do zmiany sprzętu. Co innego by było, gdyby była niegrywalna, a grę chcesz przejść, bo się podoba. Te dwa testy CPU są bez FG. Z FG zapewne jest więcej klatek. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Miło, że zwróciłeś uwage na ten aspekt. Niech politycy sobie tak bzdurzą a my możemy sobie pozwolić na zdystansowanie się od takich bzdur. Trzask może Tuskowi robić dziurę w brzuchu z niektórymi posulatami lewicowymi, a i nie mam pewności czy odważy się podpisać to co postuluje środowisko sędziowskie, czyli zresetowanie sytuacji prawnej osób, które stały się sędziami za kadencji przestępczej Krajowej Rady Sądownictwa. Hołownia byłby niezależny, ale też tak samo śmieszny i nieobyty jak był Komorowski. Co nie znaczy że za jakiś czas jeszcze może z niego być poważny polityk. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Jeśli było to sorry, nie zauważyłem. To ma być hotfix - sami napisali, że wypuszczą kilka na najbardziej palące problemy i dopiero później zajmą się większymi aktualizacjami ale to nie zmienia faktu, że cały proces naprawy będzie maksymalnie rozwodniony i rozcieńczony na dłuższy czas. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja tam po niemal 20h jestem zachwycony tym co otrzymałem. Początkowa irytacja tym balansem czy to HP potworów, kg ekwipunku, psucie się broni, ceny naprawy etc... To wszystko już teraz można dostosować pod siebie. Za naprawę shotguna nie płacę już 11K tylko 2K i dla mnie jest to racjonalne teraz. A nie, że biegam zbieram wszystko i większość hajsu na naprawę wydaję. Zrobiłem te elementy tak aby mi pasowały i tyle. Wiele świata nie widziałem jeszcze ale to co do tej pory wygląda naprawdę świetnie i zróżnicowanie. Zaglądam pod każdy kamień i liżę każdą ścianę! Gra cały czas trzyma te 100-120FPS dla mnie problem z optymalizacją nie istnieje.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi