Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Do diagnozy tego używa się komputera. Chyba serwis wpadłby na to, że kilkaset samochodów w tym kraju ma z tym problem? Bo czujnik kąta skrętu to nie jest jakiś wynalazek szatana. Eeeeee, mają tam  w ASO sprzęt i oprogramowanie diagnostyczne? Mają???
    • To salony robią pompę z kokardami itp. w Chinach odbiór auta to wielkie wydarzenie dla wielu, stąd "pompa"
    • ****************   Mg HS Hybrid:   Slavek Karp stodSenpor11at 524u7h123g79695zgdtfch52o326g2ft6910f30.97gta  · to: Cześć, mam MG HS Hybrid 2025. Podczas badania geometrii 3D wyszły u mnie różnice przekątnych nadwozia oraz różny rozstaw osi L/P, a także kąty zawieszenia poza tolerancją producenta. Objaw w jeździe: auto na płaskiej drodze jedzie w miarę prosto, ale na lekko pochylonej wyraźnie zjeżdża w prawo. Czy ktoś z Was miał podobne problemy z geometrią, ściąganiem lub ustawieniem kół w HS 2025? Jak sobie poradziliście? Serwis mg proponuje jedynie kolejne odpłatne ustawienie geometrii którą ustawiłem już dwukrotnie w innym serwisie. Interesują mnie tylko doświadczenia techniczne, nie opinie   Mark Kaspersky Gdzieś nad morzem któryś serwis sobie z tym radził. Było info w necie.   Błażej Borkowski Miałem to samo po wyjechaniu z salonu auto ściągało i była lekko krzywa kierownica po kilku dniach pojechałem na reklamację do ASO zrobiono mi korektę geometrii przednich kół ale w innym warsztacie gdyż ASO nie miało jeszcze swojego przyrządu po tym zrobiło się trochę lepiej, ale jeszcze to nie było to . A że mam swój warsztat wykupiłem najnowsze oprogramowanie dla swojego Progeo 3D z najnowszą bazą danych w tym MG hs. I po podłączeniu przyrzadu okazało się że w aucie były rozjechane tylne koła teraz po korekcie i własnym ustawieniu auto prowadzi się idealnie. Pozdrawiam.   *****************   Leapmotor:   Janusz Harpula Sdorptoesnh.u25o9z0t66676ffft88m151l1u1h 09c70dgc1g28g18fit0  · Czy ktoś miał podobny problem, to już 4 lub 6 raz po podłączeniu ładowarki wyskakuje komunikat i nic się nie dzieje, trzeba wypiąć ładowarkę włączyć samochód , wyłączyć , wpiąć ładowarkę i zaczyna ładować. Irytujące.     Jacek Patro Tak, miałem już kilka razy. Niestety jest to po prostu przypadłość ev ponieważ w innych markach też to miałem   Marcin Krzewiak Miał i ma praktycznie każdy. T03 przechodzi w stan "uśpienia" po chyba 30 (?) minutach o ile dobrze pamiętam i trzeba go wybudzić właśnie np w sposób jaki napisałeś   Maciej Głąb 1. Wysiądź, nie wyłączaj samochodu przyciskiem (tylko P) 1.5. Jeśli już to zrobiłeś, otwórz ponownie drzwi, oba ekrany muszą się zaświecić 2. Podłącz ładowarkę 3. Zablokuj samochód Działa za każdym razem.   Przemyslaw Dykto Ja miałem tak wczoraj i nic nie pomogło wszystkie techniki stosowałem ale po prostu nic … tylko odłączenie klemy pomogło .   Sławomir Balcerowski u mnie działa taka kombinacja 1. auto zgaszone przyciskiem ale nie zamknięte pilotem 2. otwieram drzwi od kierowcy i zamykam - auto sie nie wzbudza (wyświetlacze czarne) 3. podpinam ładowarek i ładuje   Michał Czemielipski Najprościej... Kończysz jazdę, jesteś w garażu to podłączasz ładowanie.   Przemyslaw Dykto Michał Czemielipski to działa za każdym razem bo zawsze tak robiłem i było git . Raz tylko chciałem naładować na następny dzień i już się nie udało   Michał Ozga Najbardziej zasłużony współautor U mnie na 16A natomiast pisze ładowanie rozpoczęte i 48h i nic się nie ładuje   Krzysztof Mensik Obiecujący współautor Mam coś.podobnego muszę skoczyć do serwisu   Wojtek Bla Gwiazda grupy Przeważnie podłączam samochód po zakończeniu jazdy i wtedy startuje bez problenu. Kiedy chce ładować na wyziębionym akumulatorze i ładowanie nie rozpoczyna się wlaczam na chwilę swiatła i wtedy podłączam ładowarkę jeszcze raz.   /magiczne zaklęcia.... Jak to rokuje na przyszłość / ****************    
    • @Send1N Gdyby Primitive War miało do tego pomysłu choćby średni budżet to może i byłoby ok. A tak to żenujący poziom efektów, szczególnie podczas walk, położył ten film.   Ale i task Turok sie przypomniał  Mogliby odświeżyć te gry.
    • oczywisce, przypadkiem ledwo zamazana tablica, przypadkiem semantycznie uklada sie w jedno slowo. a wy jak takie pelikany lykacie wszystko co znajdziecie, szczegolnie na FB. bo pasuje do prymitywnej narracji .  i tak powielacie ten prymitywizm i dezinformacje .. szkoda gadac. no, ale juz tak to dzial niestety
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...