Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Używam Ghost Spectre skrojona wersje i dostosowałem pod siebie. Kombinowałem z ntlite niestety po dwóch dniach nadal miałem popsute pewne funkcjonalności i nie wchodzą ustawienia z programu to trzeba ręcznie dodawać skrypty i wpisy. Koleś tyle czasu klepie tego nLite i nadal to nie działa dobrze z 11. A trzeba ponad 400zł wybulić za to coś. Jak chcesz link to pisz Ghost Spectre to praktycznie wszystko da się przywrócić jakby Ci nie pasowało co on zrobił i dostosować. Ja tam grubiej grzebie bo i usuwam pewne pliki tylko 50 procesów działa. Poza tym polecam korzystać z start is back zainstalować by mieć normalny system niezależnie od buildu. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Lewactwo chciałoby mieć wyłączność na akceptowanie informacji (oczywiście tylko takich, które są zgodne z ich ideologią)? stare, znałem Właśnie z tego powodu chcecie wszechobecną cenzurę i filtrację internetu, logowanie użytkowników rejestracją na stronach przez mObywatela i inne totalitarne chore pomysły. Choć to trochę dziwne dla mnie, bo przecież jeśli przyjdzie wam kiedyś rząd totalitarny, ale już niezgodny z Waszą ideologią, to sami wszyscy pójdziecie pierdzieć w pasiaki. Z drugiej strony Wy nie myślicie długoterminowo - dla was liczy się tylko tu i teraz. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Jako, że można już spokojnie grać w 2024 po milionie updejtów a w 2020 grałem na padzie...jaki hotas kupić do 2024? Budżet powiedzmy do 1000zł. Joy + thrust. Super jakby nie było z plastiku jak plastikowy samochodzik Chciałem X56 ale jak popatrzyłem na recenzje to zrezygnowałem -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Bardzo długo. Auto przy takich warunkach będzie używało ze 2 kw na godzinę. Sprawdź jaką masz baterię. Oblicz ile musi ci zostać do najbliższej ładowarki, albo do drugiej najbliższej po drodze mijając pierwszą, gdyby nie działała. Generalnie problem z zasięgiem elektryków kończy się, kiedy są wstanie zrobić 300 km w zimie bez pajacowania z używaniem innych odbiorników energii. I to mówimy o samochodzie dla małomiasteczkowego. Bo wielkomiejski jeśli nigdzie nie jeździ to i z 100 km w zimie sobie poradzi. Przy najmniejszej baterii masz jeszcze 43 kw. zakładając że 20 potrzebujesz na dojazd do ładowarki (albo raczej że przy tylku potrzebujesz ruszyć, bo do 0 jej przecież nie będziesz ssał) przetrwasz 11 godzin. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie sądzę, aby to cokolwiek zmieniło. Trzymam się swojej hipotezy:
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi