Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Jaecoo: reneusz Włodarzewski tSdponesro2fg664ffcl21aiah2lu8n080g8m55tm3269g1a7c607i9f 87c · Komuś już wyskoczyła taka kontrolka, żona wracała z pracy, nie wie czy po odpaleniu odrazu ale napewno podczas jazdy zapaliła jej się, nie odczułam żadnego spadku mocy, kompletnie nic auto jedzie normalnie. Serwis witam? Czy ktoś ma jakiś inny pomysł od czego mogła się zapali Chris Santos Mrozy... Zgaśnie Tomasz Słotwiński Kontrolka usterki silnika podpiąć pod komputer w serwisie....wszystkie auta tak mają Ireneusz Włodarzewski Autor Tomasz Słotwiński coś poważnego jeżeli chodzi o ta usterkę? We wszystkich ta sama usterka? Tomasz Słotwiński Ireneusz Włodarzewski czy to wasze pierwsze auto? Ireneusz Włodarzewski Autor Tomasz Słotwiński jeżeli chodzi o chińczyka tak, jeżeli ogólnie to nie Krzysztof Unger U mnie przez mrozy EPC i check i oczywiście żółwik. Dla spokoju pojadę na serwis nie wyobrażam sobie żeby mały mróz robił takie zamieszanie Mirosław Lupa U mnie Jaecoo7 super hybrid pojawiło się razem z EPC, serwis stwierdził pod marznięcie przepustnicy Da Niel U mnie w tiggo 8 phev zapaliła sie żółw epc i check. Zgasło przeszedłem na tryb normal i wymuszony 80% podobno od mrozu. W Mazdzie czasami tez sie zapaliła jakas lampka i tez gasły Adam Kowalski dolałem płyn do spryskiwaczy i dokręciłem korek wlewu paliwa i zgasło *************** Chery Tiggo 9 PHEC: Mateusz Łyszkowski ertodsopnS2gztmom26h28.a0ul424680a41guf3c 7cu74la9ga177f167d · Witam potrzebuję pomocy może ktoś miał podobny przypadek i znalazł rozwiązanie fotel 2 rzędu podniósł się ale z powrotem nie chce wrócić na swoje miejsce czy ktoś miał może podobną sytuację i wie jak to rozwiązać bardzo pilne z góry dzięki Mateusz Łyszkowski Autor Serwis podłączył zresetował i nie wiedzą co jest do dystrybutora napisali , wracając do domu wyskoczył błąd napędu stałem na obwodnicy podjechali z salonu po resecie Aku w bagażniku ruszyło wszystko niestety mam coraz gorsze odczucia Adam Tee ciekawy przypadek, proszę o info co na to serwis. Rozumiem że zamknij-poczekaj-otwórz nic nie pomogło? **************** -
Przez Send1N · Opublikowano
Markerem to wychodzi tak naprawdę ciemny brąz pod światło zamiast czarnego kup gumę w sprayu i jedziesz w razie potrzeby zerwiesz jak skórę po opalaniu -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jako człowiek seryjnie wklejający filmiki jako odpowiedź na wszystko możesz żądac jedynie lepszego dostępu do edukacji, która zawiodła w twoim wypadku. I co? Sprawdziłeś to jak te normy stworzono? Czy jak każdemu ażurowi wystarczy że jakiś czuł coś beknął w przestrzeni publicznej a ty to podłapałeś bez sprawdzania? Masz link do rozporządzenia. To odpowiada na 3/4 tych pytań. Jeśli ma się choćby podstawowa wiedzę. Ai slop to drugie imię influencerow których wielbisz Masz cały jebitny artykuł który wystarczy przeczytać. Po co mam powtarzać? gówno wie. Próbuje sprzedać gówno na taniej sensacji dla idiotów. Bo idioci kupią. Brednie. Nie ma. Wynika to z Prostej przyczyny: mleko dla dzieci nie może być wyłącznie zwierzęce. Dlatego nie może trafić Do nadzoru weterynaryjnego. Co więcej do GIS ten produkt trafił przez kategoryzację! Wszystkie mleka dla dzieci mają iść przez gis. To co wymyśla ten gość to są brednie. I właśnie dlatego GIS podejmuje działania - bo to leży w jego domenie. ”zdanie praktyka w biznesie” leżę i kwiczę ze śmiechu. 15 lat doradzam biznesowi w zakresie zgodności z prawem. Ten gość przepisów na oczy nie widział i wymyśla bo tacy jak ty uwierzą mu na słowo. Byleby była sensacja, tajemnica i zmyślone “niuanse”. Ja od AI nic nie wklejam, bo posty AI są zbyt grzeczne. Wiedziałbyś to gdybyś myślał logicznie. Mam w dupie jego badania bo nie odnoszą się do tego tematu. Raczej za trudne i wywołują dysonans poznawczy Wklejanie filmików i powtarzanie kłamstw to nie dyskusja. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Streamy i mody można monetyzować, potem te środki mogą trafiać do kieszeni rosyjskiej - drobne na finansowanie armii, gdzie nawet podstawowego wyposażenia im brakuje, więc każdy rubel się liczy. Autor moda to akurat człowiek kontaktujący się z dowódcami operacji specjalnej, a raczej specjalnej troski. W telewizji kłamią, ale nawet niesprawny zegar dwa razy pokaże poprawną godzinę. -
Przez bergercs · Opublikowano
Jakby nie liczyć to z 840 dni na spokojnie - z włączonym ogrzewaniem i Netflixem. Na wypadek, gdyby zdeczko wyliczenia się rozmijały z rzeczywistością, to moderatorzy dzisiaj obwieścili, że mają wy..ne na wprowadzanie innych w błąd w tematach innych niż komputerowe, więc no trudno
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi