Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gothic · Opublikowano
Na 30 lecie Diablo to ta aktualizacja powinna być darmowa lub co najwyżej za jakieś symboliczne 10-15$. -
Przez VRman · Opublikowano
Już bez przesady. Rogan otwarcie krytykował Trumpa, miał go za idiotę. Dopiero niedaleko wyborów prezydenckich nagle zmienił zdanie, moim zdaniem przy takiej fortunie jaką zebrał, musiało chodzić o to, żeby mógł w spokoju robić to co chce, kupować co chce (odłożył tyle kasy że cała rodzina + 3 pokolenia może nie pracować i żyć w luksusie) bo inaczej mógłby mieć przypadkiem "wypad(zokna)ek" przy udziale kremlinów. Lewa strona go tak debilnie atakowała i wyzywała od alt-right, że można się było tylko z tego śmiać. Od wyborów nie widziałem ani jednego jego programu w którym padłyby wypowiedzi mające pchać jakąkolwiek politykę, (bo nie mogę na typa patrzeć po tym wywiadzie z Trumpem, choć bardzo lubiłem jego podcasty i obejrzałem ich pewnie ponad setkę) więc nie mam pojęcia, ale żeby nagle po tylu latach bzdurnych oskarżeń miał się zamienić w full-time propagandystę? Nie. Faktem jest, że od dawna był wkurzony na to co wyprawia lewa strona, ale lewa strona nie potrafiła tego zrozumieć. Dla nich jak im nie przytakujesz to jesteś z automatu rasistą, nazistą, fobem itd. Nie zamierzam zaprzeczać, że ludzie typu Turbaniarz z Arabii to chore po...y i ich miejsce jest na pod sznurkiem i nad zapadnią, ale co do tych zwykłych ludzi, to pewnego dnia zapytałem zwykłego gościa w co gra w VR i czemu nie w inne gry tylko ciągle tylko w dwie, w których jest sporo gore i ekstremalnej przemocy. Dowiedziałem się, że go jarają tylko gry brutalne, im bardziej tym lepiej i ostatnio nie gra, bo już go to co miał nie jara i zapytał mnie czy jako osoba siedząca w VR nie mógłbym polecieć czegoś bardziej brutalnego. Dość powiedzieć, że gościa już mam w zblokowanych od tamtego momentu, ale to jest ten właśnie "zwykły człowiek". Pojęcia nie mamy ile chorych z...ów żyje wśród nas. A z elitami? Cóż, nie często zostajesz miliarderem czy innym CEO wielkiego corpo mając jakikolwiek kręgosłup moralny. -
Przez Gothic · Opublikowano
Zwykły człowiek czeka na jakiś swój ulubiony film, grę albo wydarzenie sportowe itp. natomiast "elity" z górnej półki bawią się jakimiś nagraniami z torturami lub gwałtami, stare teorie spiskowe które dla mnie bez zaskoczenia okazały się prawdziwe. Polecamy film oparty na faktach tylko wtedy jeszcze byli tak bezczelni, że podprogowo pokazywali to w filmach bo nie było takiego obiegu informacji i internetu jak dzisiaj: https://www.cda.pl/video/1867363204 Jeszcze to: https://www.cda.pl/video/17237697a8 -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Ja na moim Prime 9070 jestem 600zł do przodu Ale prawda jest taka że jak przyjdzie kupić RX10070 to się okaże że jednak strata 1000zł jak zawsze będzie -
Przez Krzysiak · Opublikowano
No ja na swoim pure jestem już jakieś ~500 do przodu względem najniższej ceny z ceneo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi