Gdzie jest zima!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Panowie, co to jest 17 milionów w dzisiejszych czasach? Styknie na worek pamięci RAM i może zostania jakaś resztka na paluszki dla ekipy. Pamięta ktoś taką rodzimą produkcję co się Inkwizytor zwała? Budżetu to miało, z tego co czytam, też w okolicach tej kwoty, więc może zrobią coś równie wspaniałego, albo i nic... -
Przez Zas · Opublikowano
"Średnie temperatury w marcu, kwietniu oraz maju będą oscylować w granicach normy wieloletniej. To istotna zmiana, bo przyzwyczailiśmy się ostatnio do znacznie cieplejszych miesięcy, co teraz może być niemiłym zaskoczeniem." Kiedy do k... nędzy był ostatnio ten ciepły maj? -
Przez VRman · Opublikowano
No ale co poradzę, jak się tak wykładają. No chyba, że specjalnie trolują udając, że tragicznie nie umieją trolować i jest to trolcepcja oraz wyższa szkoła baitu, wtedy to chyba nawet by trzeba trochę podziwiać za wybitność w swojej profesji -
Przez Psiak · Opublikowano
Zaskoczę Ciebie, wbicie takiego levela to nie wyczyn przez ostatni miesiąc z glitchem na expa, chińczycy mieli już wcześniej, jeszcze w 2k25 ten patent. Wystarczy zostawić na kilka h kompa dziennie i zrobić kilkanaście resetów. ĘĄ przywrócili zwiększony limit na mln expa na dzień, więc to nie problem wbić. Minus taki, że nic z tego nie masz ^^ Ja korzystałem z exploita jak jeszcze była możliwość levelowania broni i pojazdów w kilka minut na 50+, wbiłem 500lvl i przestałem grać. Gdybym dalej korzystał z exploitów i grał, byłby to pewnie ponad 3000lvl
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi