Skocz do zawartości

Intergalactic: The Heretic Prophet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie ciekawi jak zachowa się rynek i społeczność graczy w przypadku AC Shadows i nowego IP od ND. Sam grami nie jestem jakoś specjalnie zainteresowany ale sytuacja tych 2 tytułów jest arcy ciekawa. Ten pierwszy ma uratować Ubi, a drugi może obniżyć wartość firmy w oczach graczy. Na dzień dzisiejszy głównym problemem tych tytułów jest bohater/bohaterka. Tego nie da się naprawić patchem. Raczej nie wybielimy czarnego samuraja, choć w drugim przypadku można zrobić mikropłatności na włosy i uśmiechniętą buźkę :D

Opublikowano
40 minut temu, ghostdog napisał(a):

Ten pierwszy ma uratować Ubi

Tutaj poki co nic nie wiadomo bo nawet nie da sie kupic gry, a premiera za miesiac. W przypadku ND jesli gra bedzie dobra to sie obroni, to, ze komus sie nie poodba postac jest zrozumiale ale przeciez nie kazdemu ma sie podobac wiec jako studio zlalbym takich graczy cieplym moczem i robil dalej swoje ;) Tak zapewne bedzie w tym przypadku bo w postaci nic nie zmienia kiedy gra jest juz w produkcji od ponad 4lat.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, ghostdog napisał(a):

Mnie ciekawi jak zachowa się rynek i społeczność graczy w przypadku AC Shadows i nowego IP od ND. Sam grami nie jestem jakoś specjalnie zainteresowany ale sytuacja tych 2 tytułów jest arcy ciekawa. Ten pierwszy ma uratować Ubi, a drugi może obniżyć wartość firmy w oczach graczy. Na dzień dzisiejszy głównym problemem tych tytułów jest bohater/bohaterka. Tego nie da się naprawić patchem. Raczej nie wybielimy czarnego samuraja, choć w drugim przypadku można zrobić mikropłatności na włosy i uśmiechniętą buźkę :D

Jakoś miliony kupiło San Andreas i nikt nie miał problemu z bohaterem.

Jak jest dobra gra to mi to wisi kim gram.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
5 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

zlewanie graczy cieplym moczem zle sie konczy.... Powinienes wiedziec o tym

Szanuje wizje artystyczna tworcow i czekam co maja do pokazania wiecej, postac w tej grze nie jest dla mnie zadnym problemem bo to nie czarny samuraj, a kobiety z krotkimi wlosami to nie jest dla mnie zadna nowosc ;)  Takze tym bardziej tworcy powinni zlac takich graczy.

Wyrazic opinie nt tego ze komus sie postac nie podoba jest jak najbardziej wporzadku ale to co gracze pisza to zwykle rakowisko.

Opublikowano

Gracze głosują portfelem, co widać, SW: Outlaws, Veilguard, Dustborn, Unknown 9, Suicide Squad oraz Concord to są DEI flopy 2024, gracze zagłosowali portfelem i gry się nie sprzedały. Dużo kasy krawaciarze stracili.

Opublikowano

Ale to sa po prostu slabe gry, a to nie to samo co hipotetycznie dobra gra z postacia ktora sie komus nie podoba. Piekna panienka takiego Outlaws by nie uratowala bo cala gra lezy jako uniwersum i reszta gier to samo a Ty nawet tego nie odrozniasz to o czy mowa ;)

8 minut temu, crush napisał(a):

Gdzie?

Mam nadzieje, ze jestes piekniejszy i masz swoj harem, a nie zakompleksionym dupkiem szukajacym ladnych postaci w nie swoim swiecie;)

6 minut temu, Stjepan napisał(a):

Concord

Gry uslugi to tak sliski rynek, ze nawet najwiekszym sie podwijja nogi. Nikt zreszta o ta gre nie prosil :D Popatrz jak padaja jak muchy nowe gry uslugi po krotkim czasie.

Opublikowano (edytowane)

Oho, roztrzęsiony się znowu odpalił.

W ogóle co to za bełkot, że pierwszy trailer nigdy nie prezentuje gameplayu? Prezentuje i takich prezencji wcale nie ze świecą szukać.

Nowe ip które nie bazuje na jakiejś mocarnej licencji wprost wymaga gameplayu od razu. To nie znana marka, gdzie wystarczy sam napis i 3 w tytule by się podjarać.

Edytowane przez Tankietka
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Mam nadzieje, ze jestes piekniejszy i masz swoj harem, a nie zakompleksionym dupkiem szukajacym ladnych postaci w nie swoim swiecie;)

Szukam przyjemnych dla oka postaci właśnie dlatego, że fikcja to forma eskapizmu.

Cały świat to w 98% przeciętność i nijakość. W grach chcę atrakcyjnych mężczyzn i kobiet, a nie łysego kalafiora z Compton.

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

No i ja ciebie rozumiem ale tez podzielam zdanie np odina, tez nie przywiazuje az takiej wagi do wygladu postaci w grze. Obecnie jedyna ktora mi sie nie poodba to ta z Outlaws, tam to poszli po bandzie grubo z twarza.

i nawet jesli ci sie postac nie podoba to warto poczekac co calosciowo gra zaprezentuje, smiem twierdzic ze wiele oosb mimo wszystko przekona sie do gry/postaci jesli ta faktycznie zaoferuje cos dobrego od siebie. ND to ostatnie studio po ktorym bym sie spodziewal klapy w kwesti gry i mam nadzieje, ze dowioza.

22 minuty temu, Tankietka napisał(a):

wprost wymaga gameplayu od razu.

Moze ale nie musi, znana marka nie ale znani tworcy tak ;)

23 minuty temu, Tankietka napisał(a):

W ogóle co to za bełkot, że pierwszy trailer nigdy nie prezentuje gameplayu? Prezentuje i takich prezencji wcale nie ze świecą szukać.

W wiekszosci prezentacji zanim pokaza realny gameplay z gry to buduja hype trailerami, wszystko zalezne jest tez od tego na jakim etapie jest gra bo mamy wiele zapowiedzi gier na kilka lat przed pokazaniem gameplay.  Nie ma jednoznacznej recepty, zbyt wiele czynnikow wplywa na to jak przebiega taki marketing.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Szanuje wizje artystyczna tworcow i czekam co maja do pokazania wiecej, postac w tej grze nie jest dla mnie zadnym problemem bo to nie czarny samuraj, a kobiety z krotkimi wlosami to nie jest dla mnie zadna nowosc ;)  Takze tym bardziej tworcy powinni zlac takich graczy.

Wyrazic opinie nt tego ze komus sie postac nie podoba jest jak najbardziej wporzadku ale to co gracze pisza to zwykle rakowisko.

Szanujesz wizje artystyczna gdzie jest ogromny nacisk na gnojenie bialych facetow i promowanie LPG jednoczesnie krytykujac opinie graczy :E :E :E : E  

Hypokryzja level 1000 :E 

• Like 1
Opublikowano

Tak tak bo babka z krótkimi włosami to gnojenie białych 🤣 A Ty pewnie żyjesz w sterylnym środowisku białych z długimi włosami ;) 

9 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Hypokryzja level 1000

Żebyś ty chociaż wiedział co to znaczy ;) 

Trudno się pisze z kimś kto ma problem emocjonalne ze soba a Ty już to pięknie pokazałeś wypowiadając się o tlou2. Więc na nic dobrego nie liczę z twojej strony w kwesti tej dyskusji.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Szanujesz wizje artystyczna gdzie jest ogromny nacisk na gnojenie bialych facetow i promowanie LPG jednoczesnie krytykujac opinie graczy :E :E :E : E  

Hypokryzja level 1000 :E 

Jeżeli czujesz się gnojony przez grę wideo, która de facto ma prezentować jakąś tam wizję twórców i jest ich kreatywnym pomysłem (o czym Cię zresztą informuje niemal w każdym tytule info na starcie), to szczerze, współczuję :E wymagasz ewidentnie wsparcia i pomocy. 

To jest ten sam lvl co ludki w internetach nie grają w platformówki bo przecież np. jeże nie są szybkie i nie strzelają elektrycznością :E to jest atak na środowiska jeży, to się nie godzi. Na krzyż :/  lub te same ludki przyklejają się do arterii miast bo korki generują syf w powietrzu, a sami tym samym generują syf w powietrzu. Że nie wspomnę, że do tego miejsca dojechali pewnie busem w dislu, bo taniej, lub przylecieli samolotem lub skorzystali z kolei napędzanych wprawdzie prądem, ale w kraju gdzie prąd pochodzi w większości z węgla :E 

i TO jest hipokryzja.

Edytowane przez Qrdello
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Qrdello napisał(a):

Jeżeli czujesz się gnojony przez grę wideo, która de facto ma prezentować jakąś tam wizję twórców i jest ich kreatywnym pomysłem (o czym Cię zresztą informuje niemal w każdym tytule info na starcie), to szczerze, współczuję :E wymagasz ewidentnie wsparcia i pomocy. 

To jest ten sam lvl co ludki w internetach nie grają w platformówki bo przecież np. jeże nie są szybkie i nie strzelają elektrycznością :E to jest atak na środowiska jeży, to się nie godzi. Na krzyż :/  lub te same ludki przyklejają się do arterii miast bo korki generują syf w powietrzu, a sami tym samym generują syf w powietrzu. Że nie wspomnę, że do tego miejsca dojechali pewnie busem w dislu, bo taniej, lub przylecieli samolotem lub skorzystali z kolei napędzanych wprawdzie prądem, ale w kraju gdzie prąd pochodzi w większości z węgla :E 

i TO jest hipokryzja.

Jezeli sie czujesz tak ze moj komentarz cie upodlil jak najgorza szmate to problem masz ty nie ja. Interpretuj moje wypowiedzi racjonalnie.

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Roman_PCMRJa tego nigdzie nie napisałem. Obstawiam, że jesteś białym facetem. Co Ty sobie dopisujesz to niech Twój psychiatra rozpatruje :D Odniosłem się wprost do Twoich słów. Na demencję też są leki, jakby co.

Plus, wyjaśniłem Ci czym jest hipokryzja, bo to też Cię jakby przerosło :E 

Edytowane przez Qrdello
  • Confused 1
  • Upvote 1
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...