dan254 118 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Ja też zaraz zaczynam.Podobno przejście gry zajmuje jakieś 50 godzin więc niezły wynik 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Pierwszy boss padł Świetne są te animacje na częściach pancerza jak powiewające wstążki i kawałki materiału. Klimat gęsty od samego początku. 4K/DLAA/ULTRA i sztywne 120FPS! P.S. Jest też problem z kamerą na padzie dziwnie ''drga'' trafiłem na wątek na steamie gdzie więcej ludzi ma ten problem: https://steamcommunity.com/app/2680010/discussions/0/598520965488479038/ Swoją drogą marzec ładnie wysypało gier, że nie ma w co ręce włożyć! Edytowane 25 Marca przez userKAMIL 2
Vulc 2 191 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Całkiem interesująco to wygląda, choć zakup na premierę to raczej nie jest. Chwali się system walki, więc to już dobry start. Narzeka na niekonsekwentny design poziomów i słabą fabułę. Zobaczymy co gracze powiedzą. 1
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Będą polskie napisy kiedyś? Jak będą to kupię. 1
dawidoxx 975 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Będą polskie napisy kiedyś? Watpie Nie dodali na premiere to później pewnie też nie 1
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Watpie Nie dodali na premiere to później pewnie też nie W erze AI nie jest to zbyt kosztowne. Deweloperzy chętnie korzystają z dobrodziejstw DLSS, żeby ukryć słabą optymalizację... ale żeby dodać napisy to już wielki problem. 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Tylko że takie AI przetłumaczy Ci to jak pierwszy lepszy translator, gdzie to ładu ani składu nie będzie miało, także trzeba człowieka aby tłumaczenie miało jakikolwiek sens. Więc to takie hop siup nie jest 🙂 1
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tylko że takie AI przetłumaczy Ci to jak pierwszy lepszy translator, gdzie to ładu ani składu nie będzie miało, także trzeba człowieka aby tłumaczenie miało jakikolwiek sens. Więc to takie hop siup nie jest 🙂 No to nająć człowieka do korekt. Słuchajcie... Ceny Gier są u nas często wyższe niż na Zachodzie. Chyba mamy prawo oczekiwać tłumaczenia na nasz język. 1
tuhmunud 207 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Ceny GPU u nas też wyższe niż na Zachodzie, to mają cewki w naszych modelach nie piszczeć? Faktycznie walka godna tej z Nioh 2? Do tej pory nie spotkałem nic co by jej dorównało. Szkoda, że historia podobno raczej cienka 1
DITMD 787 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Przeszedłem demo i było spoko, ale z zakupem sobie poczekam, bo mam w co grać.
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 5 minut temu, tuhmunud napisał(a): Ceny GPU u nas też wyższe niż na Zachodzie, to mają cewki w naszych modelach nie piszczeć? Nie ma logiki w twoim porównaniu, bo nie piszę o tym, żeby wersja polska była lepsza, tylko żeby nie była WYBRAKOWANA. 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 15 minut temu, Szambo napisał(a): No to nająć człowieka do korekt. Słuchajcie... Ceny Gier są u nas często wyższe niż na Zachodzie. Chyba mamy prawo oczekiwać tłumaczenia na nasz język. A może twórcy gier sądzą że Polska nie jest krajem 4 świata i tam obywatele są na tyle inteligentni że znają przynajmniej jeden obcy język, który gra obsługuje 🙂 więc może trzeba uświadomić twórców że tak nie jest i że jesteśmy krajem 4 świata z nisko inteligentnym społeczeństwem ? 😉
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Panowie, Proszę Was... Wy sobie nie kpijcie. A co ma wspólnego to jaki poziom znajomości języka jest w danym Kraju? I co w ogóle znajomość języka ma do poziomu IQ? Tu chodzi o szacunek. A jak widzę wielu Polskich graczy nie ma do siebie szacunku. Dla każdego zagadnienia, które dotyczy traktowania Polaków gorzej zawsze znajduje się grupka, która w pokrętny sposób to tłumaczy. Często totalnie odklejony. Nie skreślam Gry bo nie jest po Polsku, ale jako Polski gracz chciałbym, żeby Deweloper się nad tym pochylił. Nie jest to prawdopodobnie bardzo duży koszt, a gra ma cenę 259 złotych. Myślę, że sporo mniej niż 29 złotych od kopii, bo tyle dopłacamy względem ceny w USD chociażby. 5
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 15 minut temu, Szambo napisał(a): Panowie, Proszę Was... Wy sobie nie kpijcie. I co w ogóle znajomość języka ma do poziomu IQ? Bardzo dużo kolego 🙂 https://www.newsweek.pl/zdrowie-i-nauka/nauka/drugi-jezyk-napedza-mozg/7x54t19 "Według badań osoby dwujęzyczne wykazują się większą inteligencją, kreatywnością i empatią" "Podczas przeprowadzania badań zaobserwowano, że osoby dwujęzyczne mają większe umiejętności werbalne, potrafią szybciej przetrwać informacje, mają lepszą pamięć, rozumienie, a także zwiększa się ogólny iloraz inteligencji" 🙂
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca @AndrzejTrg Uspokój się! Prawdopodobnie istnieją zatem osoby poza Polskim znające jakiś język, który nie mieści się na liście 11-stu wspieranych przez twórców. Serio musisz uciekać się do takich ekstremizmów, żeby wytłumaczyć, że nie mam prawa oczekiwać od produktu w pełnej cenie Polskiego języka? 1
userKAMIL 856 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Watpie Nie dodali na premiere to później pewnie też nie Nie ma tu ścian tekstu to może jakaś fanowska grupa się pokusi.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Nie uciekam się do żadnych ekstremizmów, tylko stwierdzam fakt że znajomość języka obcego wpływa na mózg, jego rozwój i starzenie się 🙂 jak i na IQ. A to że twórcy olewają Nas jako kraj to co mogę zrobić? Walnąć focha i rozpłakać się? Tobie to tylko pozostaje lub czekać na litość kogoś kto to przetłumaczy 😉 trochę to takie smutne. Jednak tzreba napisać twórcom że Polska to jednak kraj 5 świata, z mało inteligentnymn społeczeństwem, może wtedy będą robić napisy PL 🙂., bo chyba o tym nie wiedzą Ostatnio było poruszane @GordonLameman mamy smutnego pępuszka 😛 Edytowane 26 Marca przez AndrzejTrg
Szambo 641 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Tobie to tylko pozostaje lub czekać na litość kogoś kto to przetłumaczy 😉 trochę to takie smutne. Nie musisz się smucić, bo ja znam język Angielski. Ale bądź co bądź wole się odprężać grając po Polsku. Niemcy, Francja, Włochy to widocznie też kraje 5 świata. 1 1
Kabor 460 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Ja tu widzę ten sam mechanizm działania jak w dyskusjach, że na steamie mamy najdrożej ale to nie problem bo ktoś kupuje przecież na przecenach (i nie widzi, że na przecenie też mamy najdrożej). "A mnie nie interesuje cena benzyny bo i tak zawsze tankuje za 100 PLN." 7 minut temu, Szambo napisał(a): Niemcy, Francja, Włochy to widocznie też kraje 5 świata. Dokładnie to są takie zacofane kraje, że muszą mieć tłumaczenia inaczej ich gierki nikt by nie kupił. Edytowane 26 Marca przez Kabor
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 9 minut temu, Szambo napisał(a): Niemcy, Francja, Włochy to widocznie też kraje 5 świata. Po napływie inżynierów to masz rację 😉 1
Necronom 431 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Brak tłumaczenia = niepełny produkt. Nie kupować za pełną cenę. Poczekać na obniżki. 1
dan254 118 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Można kupić za 180 zł.Jestem na drugim bossie i na razie żadnych problemów z grą.Udana premiera jak na ostatnie czasy.Jest też tryb easy jak ktoś nie lubi souslikow.
Vulc 2 191 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Poziom trudności i mechanika porównywalna z którą częścią Soulsów, jeśli grałeś? 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) @Vulc Też jestem ciekawy a kolega grał, bo to jeden z moich sensejów soulsowych Edytowane 26 Marca przez AndrzejTrg 1
Rekomendowane odpowiedzi