Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Co powiesz na to, że Sławek ma ponad 5 mln zł ulokowanych w bitcoin-ach . Najwyższy czas, żeby ludziom to dotarło i przestali się na ten populizm nabierać oraz skumać, że populizm najczęściej jest kojarzony z samą prawicą, która niekiedy ma zakusy autorytarne. PiS-owcy propagandowi dziennikarze w TV Republika, wPolsce24, Sieci, Do rzeczy i wiele innych mediów, którzy robią dobrze PiS-owi (w tym Kanał Zero Stanowskiego i Mazurka, "Ziobry nie ruszamy" #pdk) są jeszcze gorsi od Michnika. -
Przez Lypton · Opublikowano
Notkę na iksie może wstawić każdy, zanim zostanie opublikowana, jest widoczna tylko dla wybranych użytkowników, którzy ją oceniają. Jeśli zostanie pozytywnie oceniona, zostaje opublikowana i reszta wówczas też może ją oceniać. I ją usunąć. W wklejonym skrinie widać, że jest to propozycja notki do oceny, jeszcze przed jej dołączeniem do twitta. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dlatego tym razem niech wydadzą grę, kiedy naprawdę będzie gotowa. Niech pod względem technicznym W4 będzie Veilguardem, którego stan techniczny na premierę (pomijając wszystko inne) był zaskakująco dobry - coś, czego nie widziałem od dłuższego czasu. Nie będę ukrywał, obawiam się UE5. Phantom Liberty świecił, bo REDzi swój RED Engine mieli już ogarnięty; Veilguard świecił, bo Bioware swojego Frosbite'a mieli już ogarniętego - a UE5 to nadal jedna wielka niewiadoma. Żeby tylko nie zrobili powtórki z premiery Cybera, tutaj już nie ma miejsca na 2-letnie doprowadzanie gry do stanu używalności. -
Przez Rafe · Opublikowano
Powiem Ci ze bardziej myślałem nad Corsairem, znalazłem ciekawą opcję: https://amzn.eu/d/f7GE8CH 650W i cena spoko. Ewentualnie RMX 750W, też do 600zł będzie. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Ogólnie spoko, jednakże chyba też uczą się na własnych błędach (mam nadzieję) i powinni to zrobić jeżeli będą już coś mieli, jeżeli będzie chociaż jakaś delikatna pewność co do jakości i terminu realizacji. U mnie bardzo podobnie. Wtedy bym pewnie ograł na "Youtube" dla samej fabuły, tudzież posiłkował się jakimś modem chociaż faktycznie walka w Wieśku 3 była mocno średnia, na szczęście są mody, którymi można to zmienić
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi