ITprospector 75 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 AI niszczy "Wszystkim" dobre kino 😥 ...wiedziałem, że Back to the Future kiedyś nastąpi i to tylko kwestia czasu, ale nie spodziewałem się, że za mojego życia. 1 1
Send1N 5 124 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 (edytowane) W końcu ktoś z głową na karku mądrze napisał bo coraz częściej można było przeczytać nawet tu na forum jak ktoś kibicuje ai w filmach Edytowane 27 Grudnia 2025 przez Send1N 1
ITprospector 75 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Ano taka prawda AI jest dobre do pewnego momentu, ale faktem jest że odczłowiecza filmy, mimo dużej rzeszy zwolenników szczególnie biznesu kinowego (optycznego), niemniej prawdziwe kino niszczy. Potrzebne jest tam, gdzie koszt przekracza możliwości kaskaderów i nakładów finansowych, czy ochrony środowiska ok, ale to człowiek powinien powiedzieć STOP w danym momencie, teraz kręcimy prawdziwe MOVIES. 1
miro 962 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 (edytowane) ale takie AI jest fajne : https://www.facebook.com/reel/4200593973589260 https://www.facebook.com/reel/1385377756562167 Edytowane 27 Grudnia 2025 przez miro 1 1
miro 962 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 jeszcze się rok nie skończył .. R.I.P. 2
ghostdog 1 013 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Dorzucicie się dla do zbiórki? Mickey Rourke to był dobry aktor (Ćma barowa, Harry Angel, Zapaśnik) ale fatalnie pokierował swoją karierą. 1
ITprospector 75 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Szkoda, co się porobiło, a miał jeszcze swój płomyk w Iron Man 2, a tu takie rzeczy... 1
ghostdog 1 013 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Życie jest przewrotne. Mickey grał w filmie Johnny Handsome, gdzie bohater ma groteskową twarz ale na skutek rewolucyjnej operacji robi się z niego przystojniak. Natomiast w realnym życiu, człowiek który zarabia twarzą, decyduje się na amatorskie walki bokserskie, a następnie na naprawianie wyglądu przez liczne operacje.
j4z 1 112 Opublikowano Niedziela o 19:40 Opublikowano Niedziela o 19:40 Netflix każe powtarzać fabułę filmu po kilka razy, bo ludzie siedzą z nosami w telefonach – mówi Matt Damon https://www.filmweb.pl/news/Netflix+każe+powtarzać+fabułę+filmu+po+kilka+razy%2C+bo+ludzie+siedzą+w+telefonach+–+mówi+Matt+Damon-164775 xd 3
ODIN85 3 738 Opublikowano wczoraj o 04:21 Autor Opublikowano wczoraj o 04:21 Dlatego ja oglądam na fonie i nie muszę 4
Kadajo 8 039 Opublikowano wczoraj o 06:55 Opublikowano wczoraj o 06:55 11 godzin temu, j4z napisał(a): Netflix każe powtarzać fabułę filmu po kilka razy, bo ludzie siedzą z nosami w telefonach – mówi Matt Damon https://www.filmweb.pl/news/Netflix+każe+powtarzać+fabułę+filmu+po+kilka+razy%2C+bo+ludzie+siedzą+w+telefonach+–+mówi+Matt+Damon-164775 xd Krąg życia Debile siedzą z telefonami, firma obniża jakość dostosowując się do debili, debilizm postępuje, firma się dostosowuje, debile siedzą z telefonami... To dlatego dziś rozrywka jest taka głupia i płytka. A jak ktoś pisze ze mu się podoba a wam nie to już wiecie dlaczego. 1
Dimazz 687 Opublikowano wczoraj o 07:36 Opublikowano wczoraj o 07:36 dlatego nie chciałbym żeby HBO trafiło do netflixa którego już rzadko oglądam. Nie chcę tracić czasu na marne seriale. Netflix zabije wszystkie dobre serie HBO. Niestety w zeszłym tygodniu widziałem newsa że przejęcie przez netflix prawie przesądzone
Kadajo 8 039 Opublikowano wczoraj o 08:28 Opublikowano wczoraj o 08:28 Nic z tym nie zrobisz, bo przegrywasz z masą. Firmy niszczą rozwórkę, bo podchodzą do tego czysto jak do zarabiania pieniędzy i nie widza nic innego. A ich target jest zbyt głupi żeby w ogóle się w czymkolwiek połapać. Dosłownie to małpy które się gapia na kolorowe światełka a z kieszeni wypada im kasa.
AndrzejTrg 2 961 Opublikowano wczoraj o 09:03 Opublikowano wczoraj o 09:03 Godzinę temu, Dimazz napisał(a): Netflix zabije wszystkie dobre serie HBO. Jakie to są te dobre seriale?
Send1N 5 124 Opublikowano wczoraj o 10:33 Opublikowano wczoraj o 10:33 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Debile siedzą z telefonami Ja to nie kumam ludzi co ustawiają się na oglądanie filmu i połowę czasu podczas seansu przesiedzą na smartfonie oglądając jakieś głupkowate filmiki na tiktoku czy fb mój kumpel właśnie tak robi, nigdy tego nie rozumiałem... jak coś kogoś nie interesuje to nie wiem po co robi to na siłę
ODIN85 3 738 Opublikowano wczoraj o 11:44 Autor Opublikowano wczoraj o 11:44 Jak oglądam yt na fonie to dzielę ekran i przęglądam neta 1
Dimazz 687 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W dniu 19.01.2026 o 10:03, AndrzejTrg napisał(a): Jakie to są te dobre seriale? sporo jest. Gra o Tron, the wire, 6 stóp pod ziemią, pingwin, czarnobyl, kompania braci, rzym, detektyw 1 sezon i inne 1
miro 962 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu czym młodsze tym gorzej, faktem jest że to co najlepsze to zrobili lata temu. wspomniany the wire, kompania, rzym, 6 stop, seks w wielkim mieście, czysta krew, Carnivale to seriale które mają ponad 20lat, kiedy każdy serial to było wydarzenie. nad nimi wszystkimi stoi jeszcze "rodzina Soprano " inne telewizje tłukły sezon po 24odcinki , a ci robili serial raz na pół roku ale 10-12 odcinków, ale każdy rodzynek, teraz tego nie ma.. potem im się zdarzały cuda jak gra o tron czy sukcesja, detektyw, nawet polskie ślepnąc od świateł. oczywiście wspomniany Czarnobyl, nawet lubiany przez niektórych last of us.. ale od czasu do czasu to i na netszix coś się uda fajnego
Send1N 5 124 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przykładowo DARK był świetny, szczególnie 1 sezon
Rekomendowane odpowiedzi