ODIN85 3 512 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) To już jutro Edytowane 18 Grudnia 2024 przez ODIN85
Lypton 953 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Liczę na Gunna, rozumie komiksowych bohaterów i darzy ich serduchem, więc pewnie Superman będzie Supermanen, a nie snyderową aberracją.
ghostdog 906 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 A24 więc trzeba obejrzeć, raczej nie będzie to normalny film 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Trailer mi wystarczył... to może konkurować z filmami na pulsie czy innym amc. Ostatnio miałem okazję zobaczyć co w naszej telewizji leci i jak myślałem że Adkins jest tylko znany z Bojki to się pomyliłem... @ghostdog jak lubisz takie "normalne" filmy to obczaj sobie "Grobowiec Smoka"
Lypton 953 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 @ghostdog Czy to kontynuacja The Killing of a Sacred Deer?
Lypton 953 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Wygląda zajebiście. Na takiego Supermana czekałem. Miało być legacy i jest legacy. Krypto No i ten easter egg. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Lypton
ghostdog 906 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 11 godzin temu, Lypton napisał(a): @ghostdog Czy to kontynuacja The Killing of a Sacred Deer? Nie, to chyba będzie jakiś slasher z elementami czarnego humoru.
Lypton 953 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 7 minut temu, ghostdog napisał(a): Nie, to chyba będzie jakiś slasher z elementami czarnego humoru. Tak wygląda. To miał być żarcik w nawiązaniu do tytułów - killing of sacred deer, death of a unicorn - i wytwórni. Bo A24 chyba wyprodukowało Zabicie Świętego Jelenia?
ghostdog 906 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Tak, to robota studia A24. Chyba większość "dziwnych" filmów jest sygnowana logiem A24.
j4z 947 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 https://www.filmweb.pl/film/Horyzont.+Rozdział+1-2024-10007534 Kurcze, liczyłem na to. Ocenki ma średnie. No nic, obejrzę, zobaczę.
ghostdog 906 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia David Lynch nie żyje, żegnaj mistrzu. 2
Pavel87 703 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Przykra wiadomość, ale od dawna chorował i sam mówił, że nie wie ile czasu mu zostało. Mam nadzieję, że Bob go tam w zaświatach nie będzie ścigał
poszukiwaczGPU 90 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Wielki reżyser! Wciąż wiele jego filmów przede mną (no i Twin Peaks!) ale za "Blue Velvet", "Dzikość serca" czy "Zagubioną autostradę" dozgonny szacunek
miro 722 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) jak patrzę na jego filmografię, patrzę na oceny jakie wystawiłem lata temu na filmwebie, to najwyżej oceniam 8 - Zagubioną autostradę i Mulholland Drive . Oczko niżej Blue Velvet i Dzikość serca. Najniżej Twin Peaks - film ( ogniu krocz za mną ) Twin Peaks serial, tak ale tylko pierwszy sezon, potem ostry zjazd.. oczywiście moje zdanie a jeszcze, kapitalny , zapomniany - Człowiek słoń Edytowane 18 Stycznia przez miro
Akuki 59 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) @miro zgadzam się z Tobą, mam bardzo podobne odczucia oglądając dzieła mistrza, jednakże drugi sezon Twin Peaks Lynch kręcił pod przymusem wytwórni (uparli się żeby wiadomo było kto zabił), trzeci sezon doceniłem oglądając drugi raz. Przypomne też mniej obeznanem że ,,Głowa do wycierania" pyszna, ,,Inland Empire" krzywy f*uj, a sitcom "On the Air" R-E-W-E-L-A-C-J-A. Edytowane 18 Stycznia przez Akuki
poszukiwaczGPU 90 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Warto obejrzeć: Szkoda jedynie, że nie pokazali projektora 4K. Może będzie druga część 1
Oldman 468 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego W nawiązaniu do serialu ŚWIT AMERYKI, artykuł o prawdziwej masakrze we wczesnej historii USA w Mountain Meadows https://tygodnik.interia.pl/news-najdziksze-okrucienstwo-i-imperializm-korzenie-potegi-usa,nId,7917772
ghostdog 906 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego W wieku 39 lat zmarła Michelle Trachtenberg. Pewnie większość kojarzy ją z Eurotrip. Dawno ją w niczym nie widziałem. Chyba to kolejna ofiara zdobycia sławy w młodym wieku. W ostatnich lata jej wygląd był dość niepokojący, trudno było ją rozpoznać. 5
Rekomendowane odpowiedzi