ODIN85 642 Opublikowano Środa o 14:35 Opublikowano Środa o 14:35 (edytowane) To już jutro Edytowane Środa o 14:36 przez ODIN85
Lypton 101 Opublikowano Środa o 17:32 Opublikowano Środa o 17:32 Liczę na Gunna, rozumie komiksowych bohaterów i darzy ich serduchem, więc pewnie Superman będzie Supermanen, a nie snyderową aberracją.
ghostdog 117 Opublikowano Środa o 20:08 Opublikowano Środa o 20:08 A24 więc trzeba obejrzeć, raczej nie będzie to normalny film 1
AndrzejTrg 376 Opublikowano Czwartek o 05:23 Opublikowano Czwartek o 05:23 Trailer mi wystarczył... to może konkurować z filmami na pulsie czy innym amc. Ostatnio miałem okazję zobaczyć co w naszej telewizji leci i jak myślałem że Adkins jest tylko znany z Bojki to się pomyliłem... @ghostdog jak lubisz takie "normalne" filmy to obczaj sobie "Grobowiec Smoka"
Lypton 101 Opublikowano Czwartek o 08:15 Opublikowano Czwartek o 08:15 @ghostdog Czy to kontynuacja The Killing of a Sacred Deer?
Lypton 101 Opublikowano Czwartek o 14:59 Opublikowano Czwartek o 14:59 (edytowane) Wygląda zajebiście. Na takiego Supermana czekałem. Miało być legacy i jest legacy. Krypto No i ten easter egg. Edytowane Czwartek o 15:30 przez Lypton
ghostdog 117 Opublikowano Czwartek o 19:19 Opublikowano Czwartek o 19:19 11 godzin temu, Lypton napisał(a): @ghostdog Czy to kontynuacja The Killing of a Sacred Deer? Nie, to chyba będzie jakiś slasher z elementami czarnego humoru.
Lypton 101 Opublikowano Czwartek o 19:28 Opublikowano Czwartek o 19:28 7 minut temu, ghostdog napisał(a): Nie, to chyba będzie jakiś slasher z elementami czarnego humoru. Tak wygląda. To miał być żarcik w nawiązaniu do tytułów - killing of sacred deer, death of a unicorn - i wytwórni. Bo A24 chyba wyprodukowało Zabicie Świętego Jelenia?
ghostdog 117 Opublikowano Czwartek o 19:32 Opublikowano Czwartek o 19:32 Tak, to robota studia A24. Chyba większość "dziwnych" filmów jest sygnowana logiem A24.
J4Z66 19 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu https://www.filmweb.pl/film/Horyzont.+Rozdział+1-2024-10007534 Kurcze, liczyłem na to. Ocenki ma średnie. No nic, obejrzę, zobaczę.
Rekomendowane odpowiedzi