Offtopic Filmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
to był sarkazm - tacki do mięsa i kobiałki (jeśli są zabrudzone) trafiają do zmieszanych. Naprawdę nigdy nie zdarzyło się Tobie że kupiłeś kobiałkę jajek i jakieś było pęknięte i przykleiło się do kobiałki... Chodzi mi również o to, że system kaucyjny przerzuca koszty i obowiązki na konsumenta, a ograniczanie możliwości oddania opakowania z kaucją działa na korzyść tylko podmiotów uczestniczących w procesie. Takie wypociny, że to są instytucje non-profit to miedzy bajki dla dzieci. W tym przypadku non-profit jest tylko z nazwy. Każdy taki podmiot będzie zawyżał koszty obsługi realnie zwiększając wynagrodzenie osób zarządzających lub transferował pieniądz dalej na zasadach zakupu towarów i usług po zawyżonych cenach, więc zasadniczo im więcej zostanie środków u operatora systemu tym więcej wpadnie komuś do kieszeni. -
Przez toska78 · Opublikowano
Panowie, coś tu można poprawić? Po oc na 3600MHz uzyskałem ponad 400 pkt mniej w PCMark 10 w porównaniu do wyniku na profilu XMP: -
Przez huudyy · Opublikowano
Ty nawet nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem do czego się odnosiłem - przeczytaj jeszcze raz cytat hubio, zwłaszcza to co pogrubiłem, to może dotrze do ciebie coś więcej niż setka z rana. Pis to obiera berło amerykanom lepiej niż niejedna dziewczyna na wyspie Jeffreya. -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Fajny, ten V560TU ma ciekawy ekran + większy dysk na początek, ale mniej RAM (8GB) i bez Windowsa. Gdyby od razu wybrać konfigurację z 16 GB i zakupić Windowsa to cena wychodzi prawie 6k zł, to prawie 1,5k więcej niż ten Lenovo, a w sumie tylko byłby lepszy ekran. Te Lenovo mają 3 lata gwarancji i wydaje mi się, że przez te 3 lata nie będzie konieczności rozbudowy o dodatkowe RAM (max. można 64 GB tam wcisnąć) i dodatkowy dysk. Wydaje mi się, że oba modele mają taką samą, zintegrowaną kartę graficzną (Intel Arc), więc na obu podobne gry pójdą, ale jak pisałem, jak zagram z 5h w miesiącu to będzie dobrze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi