Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawiłem sobie nowy telefon, bo redmi note 8T już czasami niedomaga. 

Tak człowiek jednak zdziadział, że leży ten nowy w pudełku i nie chce mi się przełożyć karty itp :E

Dla rodziny? Nasz mały ma 3 lata, ale właściwie ma już wszystko. Postanowiłem, że mu nie kupujemy nic, bo i tak dostanie od dziadków i chrzestnych, a tych pierdół już tyle, że przejść się nie da... 

Jesteśmy z żoną umówieni, że sprawiamy sobie coś bardzo symbolicznego. 

• Upvote 2
Opublikowano

U mnie standard. Zestawy prezentowe składające się z kawy, herbaty, czekoladek, kosmetyków z mydlarni itd. Jak ktoś jest pijący to dostaje  flachę szkockiej.

W pracy wymieniamy się dobrymi piwami. Tuby od Kormorana dobrze się prezentują jako prezent. W Auchan brałem za 25-27zł.

DSC_3797_imperium_prunum.jpg

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano

Wtedy to było pierwsze polskie piwo premium, jeśli można tak nazwać. Szał wynikał z tego, że było mocno limitowane (pierwsza warka) i ludzie brali je za większe pieniądze niż cenę jaką ustalił producent. Teraz walają się w marketach. To są dobre piwa ale chyba sprzedają się jak ktoś szuka czegoś na prezent, kto miał spróbować to już dawno spróbował. Ładnie wyglądają.

Final-roku-1536x1024.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam :E

Spoiler

k0f8gyP.png

A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły.

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, lukadd napisał(a):

Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam :E

Ukryj zawartość

A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły.

Rok temu też byłeś. Gdzie tym razem? To samo czy inna wyspa?

Opublikowano (edytowane)

@Michaelred fajny temacik 👍

Odwrócę nieco strony. A o czym marzycie, by dostać od kogoś?

Powiem Wam, że ja niczego, bo to o czym marzę to muszę sam zdobyć. Największa wtedy jest satysfakcja i brak wyrzutów sumienia 👍

Nam wszystkim życzę spokojnych świąt i by każdy z Was był bezpieczny, bo zwykłe dni liczą się najbardziej. Dodatkowo może większy ruch na ITH 💪

A co ja dam innym? Wydaje mi się, że nadal zbyt mało i stać mnie na więcej, ale sił brak. Szkoda...

Mam nadzieję, że liczą się też dobre chęci 😕

Edytowane przez Filip454
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Michaelred napisał(a):

O tym browarem to sie chyba Kopyr kiedys mocno jarał.

Jest świetny. Warto każdej złotówki.

7 minut temu, Filip454 napisał(a):

A o czym marzycie, by dostać od kogoś?

Portfel skórzany polskiej firmy ale cienki, multimetr (jakiś dobry, nie chiński szmelc za 50zł), jakieś fajne skarpetki Mooza.

8 minut temu, Filip454 napisał(a):

Nam wszystkim życzę spokojnych świąt i by każdy z Was był bezpieczny, bo zwykłe dni liczą się najbardziej.

Dzięki i wzajemnie :salut:

Edytowane przez trepek