Michaelred 245 Opublikowano wczoraj o 16:35 Opublikowano wczoraj o 16:35 Temat świąteczny. Co kupujecia dla siebie, rodziny? Ja dla każdego mam juz kupioną sztabke masła A dla siebie jakiegos rx 7800xt chyba :p 2
zdunzdun 53 Opublikowano wczoraj o 16:51 Opublikowano wczoraj o 16:51 Sprawiłem sobie nowy telefon, bo redmi note 8T już czasami niedomaga. Tak człowiek jednak zdziadział, że leży ten nowy w pudełku i nie chce mi się przełożyć karty itp Dla rodziny? Nasz mały ma 3 lata, ale właściwie ma już wszystko. Postanowiłem, że mu nie kupujemy nic, bo i tak dostanie od dziadków i chrzestnych, a tych pierdół już tyle, że przejść się nie da... Jesteśmy z żoną umówieni, że sprawiamy sobie coś bardzo symbolicznego. 2
trepek 198 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Zonie kupilem kolczyki zlote. Sobie zele do kąpieli 🛁 a reszcie jakies upominki w stylu smakowe kawy, herbaty. 2
ghostdog 113 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu U mnie standard. Zestawy prezentowe składające się z kawy, herbaty, czekoladek, kosmetyków z mydlarni itd. Jak ktoś jest pijący to dostaje flachę szkockiej. W pracy wymieniamy się dobrymi piwami. Tuby od Kormorana dobrze się prezentują jako prezent. W Auchan brałem za 25-27zł. 1 4
Michaelred 245 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu O tym browarem to sie chyba Kopyr kiedys mocno jarał.
ghostdog 113 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Wtedy to było pierwsze polskie piwo premium, jeśli można tak nazwać. Szał wynikał z tego, że było mocno limitowane (pierwsza warka) i ludzie brali je za większe pieniądze niż cenę jaką ustalił producent. Teraz walają się w marketach. To są dobre piwa ale chyba sprzedają się jak ktoś szuka czegoś na prezent, kto miał spróbować to już dawno spróbował. Ładnie wyglądają. 1
Lypton 80 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Starym i teściom kupujemy z żoną bilety do Neapolu. I z powrotem. Sobie zresztą też. Edytowane 21 godzin temu przez Lypton 3
lukadd 521 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam Spoiler A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły. 3 1
GordonLameman 812 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Teściom kupiłem iphony 15 plus. sobie póki co tylko zestaw patelni zwiegera (pozbywam się teflonu z domu) i soundbar sonosa. myślę nad ceramicznym grillem, ale chyba nie będę miał czasu cieszyć się dwoma (mam już gazowy). 2
ODIN85 620 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 6 godzin temu, lukadd napisał(a): Mi Mikołaj taki zestawik przyniósł na święta, ale procek gdzieś jeszcze utkną na gwiezdnej trasie i czekam Ukryj zawartość A dla rodzinki i dla mnie wypad świąteczny na wyspy kanaryjskie i inne jeszcze pierdoły. Rok temu też byłeś. Gdzie tym razem? To samo czy inna wyspa? 1
Radziuwilk 105 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja kupilem zonce sluchawki ATH bezprzewodowe z wbudowanym microfonem. Taka wycieczka to nie glupi prezent. 2
Filip454 148 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) @Michaelred fajny temacik 👍 Odwrócę nieco strony. A o czym marzycie, by dostać od kogoś? Powiem Wam, że ja niczego, bo to o czym marzę to muszę sam zdobyć. Największa wtedy jest satysfakcja i brak wyrzutów sumienia 👍 Nam wszystkim życzę spokojnych świąt i by każdy z Was był bezpieczny, bo zwykłe dni liczą się najbardziej. Dodatkowo może większy ruch na ITH 💪 A co ja dam innym? Wydaje mi się, że nadal zbyt mało i stać mnie na więcej, ale sił brak. Szkoda... Mam nadzieję, że liczą się też dobre chęci 😕 Edytowane 8 godzin temu przez Filip454 1 1
trepek 198 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 13 godzin temu, Michaelred napisał(a): O tym browarem to sie chyba Kopyr kiedys mocno jarał. Jest świetny. Warto każdej złotówki. 7 minut temu, Filip454 napisał(a): A o czym marzycie, by dostać od kogoś? Portfel skórzany polskiej firmy ale cienki, multimetr (jakiś dobry, nie chiński szmelc za 50zł), jakieś fajne skarpetki Mooza. 8 minut temu, Filip454 napisał(a): Nam wszystkim życzę spokojnych świąt i by każdy z Was był bezpieczny, bo zwykłe dni liczą się najbardziej. Dzięki i wzajemnie Edytowane 8 godzin temu przez trepek 2
AndrzejTrg 370 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Prezencik dla Ojca z Filipin dotarł No i oczywiście spokojnych i wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich Edytowane 6 godzin temu przez AndrzejTrg 1 3
lukadd 521 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Rok temu też byłeś. Gdzie tym razem? To samo czy inna wyspa? W styczniu, ale tylko z żoną. Ta sama tylko teraz młody z nami leci, siostra i szwagier. 1 2
ODIN85 620 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Filip454 napisał(a): @Michaelred fajny temacik 👍 Odwrócę nieco strony. A o czym marzycie, by dostać od kogoś? Powiem Wam, że ja niczego, bo to o czym marzę to muszę sam zdobyć. Największa wtedy jest satysfakcja i brak wyrzutów sumienia 👍 Nam wszystkim życzę spokojnych świąt i by każdy z Was był bezpieczny, bo zwykłe dni liczą się najbardziej. Dodatkowo może większy ruch na ITH 💪 A co ja dam innym? Wydaje mi się, że nadal zbyt mało i stać mnie na więcej, ale sił brak. Szkoda... Mam nadzieję, że liczą się też dobre chęci 😕 Jakiś OLED 77 albo bon na Rtx 5090 2
Michaelred 245 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu A propos alkoholi na prezent to jak ktoś znajdzie w sklepach Zafiro Anejo to dajcie znać 2
jagular 139 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Filip454 napisał(a): A o czym marzycie, by dostać od kogoś? O niczym Fajnie jest mieć jakieś gadżety, ale jak się ich nie ma, to świat się nie zawali. W końcu zawsze coś będzie do kupienia lepszego, droższego, itd, itp. No chyba że mogę sobie zażyczyć ładnego domu w dobrej lokacji w Bel Air, na północy Tajlandii, czy w Szwajcarii, to tak, z uprzejmości przyjmę taki prezent 4
MiroMK 10 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Dla "żony" gofrownica i puzzle...ja dla siebie podejrzewam wideo rejestrator w lusterku do auta. Tak poza tym przydał by się większy dysk do kompa ale to raczej nie te święta już. Edytowane 5 godzin temu przez MiroMK 2
Rekomendowane odpowiedzi