Prezenty na święta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
OK, bo myślałem że to się jednak nie przebiło (może po prostu do niektórych fakty nie docierają ). Co do pismaków - ktoś kto dodawał zdjęcie nie znał kontekstu zapewne. To typowe w tej branży. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Dzisiaj wleciał jakiś Hotfix 1.5.1 ... który popsuł grę Pierwszy raz od 60h i dziesiątek walk, mam taką sytuację Pierwsza walka, ruch przeciwnika i ZERO reakcji ... stoją tak te krowy na miedzy i nie wiedzą co zrobić -
Przez Pentium D · Opublikowano
"The power supply design of the new platform will be a challenge for motherboard manufacturers" no to powodzenia XD Nasrane różnych typów rdzeni, super kaszka tylko w topce vs b650 z outletu za 500 zł i 9800x3d za 1500 zł. -
Przez Jkobson · Opublikowano
Cześć, czyli rozumiem, że RTX4080 lepiej podpiąć do XG32UCWMG kablem HDMI? I czy w takim przypadku kabel ma znaczenie? -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jak najbardziej dlatego napisałem, że zapewne jakaś aktualizacja systemu zmieniła takie działanie wycieraczek jakie było w 2019r. Na pewno sterowanie wycieraczek z kierownicy/manetki działa od prawie 3 lat bo od tyłu lat ma styczność z tą marką i już na samym początku sterowanie działało.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi