Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szok! Krytyka i szydera z badziewnych gier, tworzonych przez klaunów wyglądających jak brudna boczna alejka Nowego Jorku, nie ma przełożenia na świat realny! :o

A Ty sobie już uroiłeś, że pół działu growego lata z pochodniami za elgiebetami.

Opublikowano

Ja zaznaczyłem że nie wiem. Wybór jest naprawdę słaby. Najgorsze jest chyba przeświadczenie że kto by nie wygrał to będzie źle.

A KO moim zdaniem może przerżnąć te wybory przez wystawienie Trzaskowskiego zamiast Sikorskiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, crush napisał(a):

Żeby można było urządzać polowania na czarownice.

Obie strony.

Ja kliknąłem, że nie idę. Dosyć głosowania na miernoty. A to jest lista samych miernot.

z ciekawosci -komu dobrze zrobisz nie idac i powodujac ze wygra sutener alfon piusowski lub ruski onuc mentzen lub jakis inny no name przez ktorego Polska bedzie 3 lata stala bo bedzie vetownaie wszytkiego?

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Klakier1984 napisał(a):

tak bardzo tonie XDD

Gdyby wybory prezydenckie odbyły się w najbliższą niedzielę, pierwszą turę wygrałby Rafał Trzaskowski — wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla Onetu. Prezydent Warszawy zgromadził 37,3 proc. poparcia. Na drugim miejscu uplasowałby się Karol Nawrocki, na którego oddanie głosu deklaruje 23,9 proc. respondentów

Trzaskowski z dużą przewagą wyprzedza Nawrockiego, ale też obaj dystansują pozostałych kandydatów — wskazuje IBRiS

Zażarta jest walka o trzecie miejsce, gdzie Sławomir Mentzen nieznacznie pokonuje Szymona Hołownię

W sondażu padło również pytanie o to, jak może kształtować się frekwencja. Udział w wyborach zadeklarowało ponad 60 proc. badanych

image.thumb.png.3d47c4ef87235dfffdc3386df87b705d.png

jak tylko przeczytałem, że chcą go niby podmienić na rudego, to wiedziałem, żeby dalej nie czytać bo strata czasu

źródło: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sondaz-prezydencki-dla-onetu-jeden-kandydat-z-wyrazna-przewaga/18ncrnr,79cfc278

image.png

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja wam podpowiem, że kluczowe będzie 3 i 4 miejsce, a nie 1 i 2.

Duży % głosów tam jest do zagospodarowania. Z tym że o ile głosy Hołowni przejdą na Trzaska, o tyle mam wątpliwości, czy Konfederaci zagłosują na pisowsca.

Opublikowano
6 godzin temu, prystek napisał(a):

z ciekawosci -komu dobrze zrobisz nie idac i powodujac ze wygra sutener alfon piusowski lub ruski onuc mentzen lub jakis inny no name przez ktorego Polska bedzie 3 lata stala bo bedzie vetownaie wszytkiego?

Ale mnie już nie interesuje czy będzie sutener kościelny, tęczowy alfons udający centrum, wariaci onuce, czy wariaci socjaluchy.

Miernoty. Wszystko miernoty i dno. Polska i tak będzie stała w kluczowych kwestiach. I będzie można sobie dalej tak jak teraz popisać, że rząd się nie sprawdza.

Komu zrobie dobrze? Sobie. Bo w końcu nie zagłosuję na coś w co nie wierzę.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, crush napisał(a):

Rozumiesz niechęć do prawaków, ale niechęć do lewaków jest niezrozumiała?

Ciekawe.

nie, nie rozumiem czemu ALFONS. Znasz znaczenie tego słowa, czy zamierzasz nam objaśnić czemu się na nie zdecydowałeś?

Bo konotacje do onuc czy sutenera jednak złapałem.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, crush napisał(a):

A Ty sobie już uroiłeś, że pół działu growego lata z pochodniami za elgiebetami.

Nie z pochodniami, ale z jawną wrogością, lub pogardą i wtedy Trzaskowski jest też wrogiem godnym oplucia bo wspiera tych "fatalnych" ;) No ale to kultura człowiek, nie dzieli jak inni, dlatego miałby mój głos, gdyby nie jeden minus. Zero o prawach mężczyzn. Ale tak naprawdę nikt o nich nie mówi, trochę konfederacja udawała wspieranie chłopakow, ale szybko ustawili ich do pionu mówiąc że facet ma być facet, do woja i wiek emerytalny też ma być wyższy więc niech zniewieściali nie marudzą na brak praw bo wg nich tylko tacy marudzą :E :E :E  

Edytowane przez Keller
Opublikowano
3 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Oczywiście że zagłosują na "mimo wszystko Nawrocki".

Podobnie osoby deklarujące poparcie Stanowskiego.

A ja bym wcale nie był pewien. I wątpię, czy wyborcy Stanowskiego pójdą do drugiej tury.

Opublikowano
15 minut temu, huudyy napisał(a):

nie, nie rozumiem czemu ALFONS. Znasz znaczenie tego słowa, czy zamierzasz nam objaśnić czemu się na nie zdecydowałeś?

Bo konotacje do onuc czy sutenera jednak złapałem.

Nie zamierzam. 

Ale dalej pomijasz socjaluchów. To jest wciąż niezrozumiałe. 

Opublikowano
Godzinę temu, crush napisał(a):

Nie zamierzam. 

Ale dalej pomijasz socjaluchów. To jest wciąż niezrozumiałe. 

szkoda, bo do tej pory nie wiem jak on spełnia definicję tego słowa. Wynika z tego, że albo rzucasz głupie oskarżenia, albo nie rozumiesz znaczenia tego słowa.

Natomiast wyrażenie wariaci socjaluchy podpinam pod każdą partię z wyjątkiem chyba Konfy, więc też nie wiem jak się odnieść :E

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

A ja bym wcale nie był pewien. I wątpię, czy wyborcy Stanowskiego pójdą do drugiej tury.

Oczywiście że pójdą. Będzie narracja ze strony tych prawicowych kandydatów, "w drugiej głosujcie na kogo chcecie, byle nie lewaka z KO!".

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

Jest. Tak samo było podczas ostatnich wyborów.

Bedzie wielka mobilizacja na prawicy "przeciwko lewactwu!".

Tak, będą mówić że przeciwko chorobom psychicznym, molestowaniu dzieci przez lewaków, sprzedaniu Polski Niemcom i różne takie pierdolety wymyślone.

W dniu 31.01.2025 o 05:25, Henryk Nowak napisał(a):

Trzaskowskiego nie szanuję i uważam za totalnego idiotę, nie mogę oddać na niego swojego głosu. W pierwszej turze głosuję na zandberga bo mam do niego największy szacunek spośród tej całej bandy kretynów. W drugiej turze nie oddam głosuję na nikogo, bo wiadomo jaki tam będzie wybór. I nie, nie unieważnia to mojego prawa do narzekania. Nie ważne który z tych ciuli wygra, lepiej nie będzie. 

Poproszę o dowody debilizmu/niskiego IQ Trzaskowskiego.

• Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...