huudyy 3 510 Opublikowano wczoraj o 06:58 Opublikowano wczoraj o 06:58 wy obejrzeliście to w ogóle do końca? przecież sam mówi, że i tak dalej będzie jeździł w najwyższej kategorii motorsportu...
dannykay 1 132 Opublikowano wczoraj o 07:10 Autor Opublikowano wczoraj o 07:10 No wiem. Napisałem tylko, że zasługuje na lepsze zakończenie kariery niż w tym zielonym guanie.
huudyy 3 510 Opublikowano wczoraj o 07:11 Opublikowano wczoraj o 07:11 (edytowane) 1 minutę temu, dannykay napisał(a): No wiem. Napisałem tylko, że zasługuje na lepsze zakończenie kariery niż w tym zielonym guanie. Zgoda, Newey wziął piniondze, zrobił nadzieję i stworzył ulepa. A co do samego AM, bardziej czekam jak ten ich drugi ogór zapowie koniec. Edytowane wczoraj o 07:12 przez huudyy
dannykay 1 132 Opublikowano wczoraj o 07:20 Autor Opublikowano wczoraj o 07:20 (edytowane) To niekoniecznie nadwozie, bo w Baku Fernando na głównej prostej tracił ponad sekundę Honda totalny regres i tak szczerze, to oszukali AMR. Edytowane wczoraj o 07:22 przez dannykay
Pentium D 2 045 Opublikowano wczoraj o 08:27 Opublikowano wczoraj o 08:27 (edytowane) 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): Klasa. Przykro patrzeć na ten dramat, który zgotowała Honda. Taki kierowca zasługuje na lepszy finał. Tym bardziej jak się wspomni pierwszy rok w astonie gdy regularnie był w top 10 i kilka razy na podium. 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): wy obejrzeliście to w ogóle do końca? przecież sam mówi, że i tak dalej będzie jeździł w najwyższej kategorii motorsportu... Widziałeś kiedyś tytułu newsów na ith? Celowo taki dałem. Godzinę temu, huudyy napisał(a): Zgoda, Newey wziął piniondze, zrobił nadzieję i stworzył ulepa. A co do samego AM, bardziej czekam jak ten ich drugi ogór zapowie koniec. To Honda ssie a nie buda. Spójrz ile razy oni już turbo wymieniali i inne elementy. Obaj obecni kierowcy są potwierdzeni na kolejny rok. To nawet nie powinno dziwić bo kto by tam chciał obecnie dołączyć. Edytowane wczoraj o 08:33 przez Pentium D
huudyy 3 510 Opublikowano wczoraj o 08:37 Opublikowano wczoraj o 08:37 (edytowane) 11 minut temu, Pentium D napisał(a): To Honda ssie a nie buda Why not both ¯\_(ツ)_/¯ były przecież problemy ze stabilnością, z nadwagą,, przednie skrzydło sam nie wiem ile razy poprawiali... Nawet sam Newey potwierdził bylejakość konstrukcji oraz nadmierną wagę: https://www.motorsport.com/f1/news/not-fit-for-purpose-adrian-newey-on-structural-problems-behind-aston-martins-2026-disaster/10835032/ Edytowane wczoraj o 08:39 przez huudyy
Pentium D 2 045 Opublikowano wczoraj o 09:21 Opublikowano wczoraj o 09:21 6 minut temu, huudyy napisał(a): Why not both ¯\_(ツ)_/¯ były przecież problemy ze stabilnością, z nadwagą,, przednie skrzydło sam nie wiem ile razy poprawiali... To już poprawiono po tych dwóch poprawkach aero. Dostali pierwszy pakiet na Węgry i tam odbili spod dna. Po Węgrzech dostali silniki z poprawkami i znowu jest sraka.
Rekomendowane odpowiedzi