RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zakupowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale mnie nie ocbchodzi to jakie beda roznice, faktem sa, ze beda, a ze dla ciebie "takie" roznice moga byc za male to nikogo nie interesuje. Nie podwazaj faktow przez pryzmat tego czy cos ci sie podoba czy nie -
Przez Sidr · Opublikowano
No dobra, czyli jest szansa na te mityczne tysionc efpees w Cs'ie. Ok, ale różnice będą niewiele znaczące. Jak ktoś chce po prostu mieć TOP, bo tak lub jest fanem cyferek w testach, to jest to ciekawa pozycja, a dla pozostałych 99.9% to ciekawostka. Może jeszcze dla @VRman , ale pewnie napisze, że za słsaby. -
Przez Kris194 · Opublikowano
"Przypomnijmy: w 2005 r. nominalne wynagrodzenie minimalne wynosiło w Polsce 849 zł miesięcznie, w 2015 r. – 1750 zł miesięcznie, a w 2025 r. wynosi 4666 zł. W ciągu ostatnich 10 lat nominalnie wzrosło więc o prawie 170 proc. Uwzględniając wzrost cen dóbr i usług konsumpcyjnych, realnie płaca minimalna wzrosła o 61 proc." Czyli to obecne 4666 zł to by było 2817,50 zł w roku 2015. Nie wiem ile masz lat ale przed rokiem 1995 byłbyś wniebowzięty bo byś zarabiał w milionach i pewnie twierdził, że wszyscy są w klasie wyższej... Swoją drogą niezła ta klasa średnia, którą nie stać nawet na kupno mieszkania w Polsce na kredyt... -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Muszę spojrzeć na flixa i zobaczyć na którym sezonie skończyłem ST, ale utwierdzam się w przekonaniu, że im dalej tym gorzej i tak chyba jest z każdym serialem A czeka już na 3 sezon RoR, motyw ogólnie fajny i ciekawe kto teraz z Bogów wyjedzie na matę -
Przez AudRob · Opublikowano
Tu się zgadza 5070ti nie bardzo warta zakupu jak ktoś ma np. 4070ti super to na pewno . Ale jak ktoś ma zwykłą 4070ti to już kwestia przemyślenia .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi