Jak naprawić 0.1% i 1% lows, mimo dobrego średniego fps? Od czego to zależy?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Marvf · Opublikowano
Gra zwieńczona moim kompletnym niezrozumieniem całej historii, więc niesmak lekki pozostał @musichunter1x@ODIN85trochę was teraz rozumiem, z resztą widzę po innych opiniach tych wierniejszych fanów serii że dziewiątka ma mniej lub bardziej poważne dziury gameplayowo i fabularnie, ale to przecież Capcom. Mają bardzo specyficzne podejście do scenariusza, dialogi czy niektóre sekwencje zdrowo odbiegają od całości i przestajesz na moment brać wszystko na poważnie Ale to u nich norma widzę patrząc po ograniu ich 3 gier Liczę że rozbudują nieco poziomy trudności, bo aktualnie przez skrajności po obu stronach "replay factor" jest meh. Jest albo za łatwo albo przesadnie za ciężko Nadal uważam że to fenomenalna gra, szczególnie dla tych mniej zakorzenionych w serii jak ja. Chłonąłem każdy możliwy moment, bardzo rzadko używałem sprintu i stąd wyszło mi lekko ponad 13h na liczniku. DLC to będzie świetny moment na powrót i ogranie wszystko od nowa jak opadnie już kurz, liczę że podłubią tu coś jeszcze, dodadzą nowe tryby i nie odetną tylko kuponów 9/10 za pierwsze podejście -
Przez marko · Opublikowano
Plus minimalne większe zużycie paliwa przy E5, w zasadzie pomijalne -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Czy przypadkiem nie ma jakiegoś minimalnego dystansu, który muszą przejechać? Przecież nikt nie uwierzy, że na pierwszym kółku dwa auta padły
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi