Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Kiedy jakieś recki?

To jednak podróbka Watch Dogs a nie Gta:P

Jak to niby nie jest open world to skąd porównanie do tych gier ? Czy jeżeli chodzi o świat i misje to bardziej jak mafie 1 i 2 ?

Opublikowano

Obejrzałem kilka tych niemieckich gameplay'ów i póki co nie wygląda to zbyt zachęcająco. Świat sprawia wrażenie pustego, misje wyglądają na dość generyczne, do tego dochodzą bugi i bardzo kiepska optymalizacja. Wygląda na to, że gra potrzebuje jeszcze sporo czasu, żeby to wszystko dopracować. Patrząc na to, co pokazali, roadmapa wcale mnie nie dziwi.

• Upvote 1
Opublikowano
7 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Graficznie na pewno nie.

Grafika jest co najwyżej przeciętna, animacje są nędzne, AI praktycznie nie istnieje. Feeling broni to kolejny minus, brak ciężaru, brak odrzutu = zero satysfakcji ze strzelania. Karabiny szturmowe brzmią jak plastikowe pistolety na kulki :thumbdown: Miasto, a raczej jego makieta, wygląda na martwe, gdzieniegdzie samochód, czasem jakiś pieszy. Wszystko, co pokazuje ta gra, widzieliśmy już wcześniej i to lepiej zrobione w The Division, Cyberpunku, GTA itp. Jedyne, co może jeszcze tę grę uratować, to mocna i dobrze napisana fabuła.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Wydałeś na gierkę 300zł więc to zrozumiałe że będziesz jej bronił:wariat:

Chłopie kupiłem na steamie jak mi nie podejdzie to zwrócę jaki problem, o jakiej obronie mówisz

Przynajmniej sprawdzę w legalny sposób.. Ci co najwięcej narzekają pewnie day one poleca po torrenta, bo gra z racji niższego budżetu nie będzie miała zabezpieczeń :E

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

A ja im kibicuję, i nawet jak to będzie bieda Mafia, to mam nadzieję, że ogarną AI i optymalizację na przyzwoitym poziomie, bo gry akcji TPP, zwłaszcza strzelanki, to już wymierający gatunek, więc każdą przyjmę z otwartymi ramionami.

Opublikowano
9 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Przynajmniej sprawdzę w legalny sposób.. Ci co najwięcej narzekają pewnie day one poleca po torrenta, bo gra z racji niższego budżetu nie będzie miała zabezpieczeń :E

Wtedy pograją i ich narzekania będą uzasadnione? 

Opublikowano
4 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a):

Multiplayer to często drugie życie gry, zwłaszcza jak singiel jest kiepski. Tutaj niestety multiplayer nie jest przewidziany, więc może być totalna klapa. 

Bez multi? Jak mówią o wsparciu na 10 lat:E

Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Bez multi? Jak mówią o wsparciu na 10 lat:E

Po tym co widziałem, to będę zaskoczony jak to studio za rok będzie jeszcze istnieć. Jedyne co wydaje się w miarę ogarnięte w tej grze, to przerywniki pomiędzy misjami.