Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Bateria do 2 godzin, ale łatwo wymienna, mając kolejne 2 baterie. Udźwig na stronie producenta ma przypis: Maksymalne obciążenie ramienia znacznie się różni w zależności od pozycji wyprostu ramienia. Ale to tak jak pisze @bbandi to póki co nie są roboty do tego, żeby każdy miał taki w domu, bo będzie pomagał, tylko dla amatorów nowinek, influencerów, ludzi którzy mają pomysł na jego wykorzystanie i zaprogramowanie. Zauważ, że tego typu robotyka konsumencka to całkowita nowość, więc nie oczekuj robotów rodem z sci-fi, które robią wszystko za człowieka. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
500+300 = 800 czy chcesz cos do max 600 zeby z kuponem zaplacic tylko 300? i uzyj lupki - modele do 700 zl byly ostatnio polecane -
Przez Pospo · Opublikowano
Część zastanawiam się nad kupnem monitora 1440p tak około 500-600zł. Mam bon 300zł do media expert (wygrana w konkursie) więc chciałbym jakiś z tego sklepu. Co byście polecili? -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
bez zdziwienia, nawet projekt klaudiusz pokazał, że możesz wyzywać kobiety i traktować je jak szm*ty jak jesteś wystarczająco przystojny a i tak będą chciały się spotykać x DD -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@Phoenix. Eh, dlatego na koniec napisałem że może to nie być tak złe jak w poprzednich oraz występuje tam deszcz..., ale mniejsza. Chciałem tylko podkreślić że samo RT może nie być wartę użycia jak w poprzednikach, ale PT może nadać się i trochę przesadza z pierwszym wrażeniem. Zależy czy utrzymają zamierzoną atmosferę, a RE9 od początku mógł być robiony z zamysłem PT. Na YouTube wyskoczył mi już pewny fragmenty rozgrywki... Skopiowali chyba najgorszy element RE6. Zobaczymy ile tego będzie i w jakiej jakości, ale 24 sekund pokazały lipę. Seria RE nie powinna mieć takich elementów, ponieważ są okropne przy ponownym przechodzeniu.... Chyba że jest to zrobione jak moment we wagoniku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi