Ciekawostki motoryzacyjne KiloKusha
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jarux · Opublikowano
Miała pójść na złom bym nie miał z nikim problemów ale poszła do Krakowa za 1500. W sumie z chęcią wróciłbym do Vki i jej charakterystyki ale przy współpracy z jakąś normalniejszą skrzynią niż naprawdę długim aisinem. -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
A ok, mogę się zgodzić Chciałem sprawdzić jak każdy build działa na bisowych itemach. Więc bez handlu nie da rady. Ofkoz ceny za graty dla Warlocka są chore totatalnie obecnie. Za niezbyt dobrego Torcha dałem 8 jahów. I tak w sumie niedrogo obecnie -
Przez Sidr · Opublikowano
Planowałem obejrzeć naraz cały sezon Rycerza i widzę, że wyemitowali właśnie ostatni 6 odcinek. I pozytywnie nastawiony na taki maraton patrze, a te odcinki maja tylko po 30 mnut. Słabo. Nie śledze seriali od paru lat, a dużo tego powstaje. Jest obecnie/był jakiś dobry serial z gatunki sci-fi? Poza dobrym Mandalorianinem i genialnym Andorem. -
Przez sino · Opublikowano
Oficjalny koniec jutro ze śniegiem i oblodzeniami na połowie Polski. Generalnie wschód z Warszawą. Zima w teorii trwa 3 miesiące i nie wiedzieć czemu zaczyna się 21 grudnia - kończy 20 marca, gdy realnie grudzień jest o prawie 3 stopnie zimniejszy niż marzec. Wg map google powinno być 14 minut. Ja wróciłem na rower, jutro nie i może też w czwartek (wczoraj nie, bo miałem zbyt duże zakupy, ale ścieżki i chodniki czyste, dzisiaj już nawet wyschły ogromne kałuże od tego upału 4-5 stopni, a realnie pewnie od kół). Jeszcze trochę śniegu pozostało, bo gdy leżało po 80 cm brudnego i bardzo zbitego to się trzyma (tak dużo tylko z powodu zgarnięcia na kupę, tam gdzie nie odśnieżane np. na balkonie czysto). Najgorszy syf to piasek - ciekawe gdzie spłynie w mojej betonozie (może do kanalizacji zapychając ją, studzienki wczoraj jak po ogromnych opadach 150 mm, a to tylko śnieg, średnio było pewnie ze 3 cm gdyby rozłożyć na całą ulicę i chodnik).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi