Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że tak się potoczyło. Ale tak to jest jak się robi ekranizacje interaktywnego filmu (gry) jako serial. A jak wiemy gra była doskonała .. 1 sezon był naprawdę dobry bo durnowata serialowa Ellie była na 2 planie. Ale w 2 sezonie nie dałem rady.. Szkoda że tu twórcy nie zabili jej zamiast (drugiej ważnej postaci).  Mogli zmienić względem gry :). 

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 27.05.2025 o 17:22, wallec napisał(a):

Dobrze rozumiem, że na końcu laska w ciąży zabija Abby?

OBY!

W dniu 27.05.2025 o 03:40, ODIN85 napisał(a):

Mnie potrafi. Dobrze się oglądało i to póki co jedemd z lepszych seriali tego roku.

Załóż okulary

Opublikowano

Pierwsze odcinki drugiego sezonu mi się bardzo podobały ale ta aktorka jest beznadziejna w ogóle nie widać u niej tej chęci zemsty. Generalnie gra to arcydzieło a serial można sobie darować. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Panowie 3 sezon to będą wydarzenia z przed pierwszych dwóch czy jak? :E ja nie grałem ale wczoraj skończyłem ostatni odcinek drugiego i końcówka mnie zastanawia :hmm:

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
18 godzin temu, Send1N napisał(a):

ja nie grałem

To zagraj, warto, będziesz wiedzieć co będzie w 3 sezonie i zapewne w 4. Po co się męczyć z niewiedzą, można ją pokonać przechodząc grę :clap:

3 sezon będzie od momentu w którym skończył się 2 sezon(stadion i Abby) do momentu tej akcji, gdzie Abby zaatakowała w teatrze. To będą te same 3 dni ale po stronie Abby zanim dojdzie do konfrontacji, w grze to można by powiedzieć, że Abby ma lepszy gameplay niż Ellie. 

• Like 1
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja się dziwie ze oni tego nie zrobili wcześniej czytając scenariusz drugiej części :hihot:

No ale może nie mogli legalnie tego zrobić, wiec jak tylko nadarzyła się okazja to go skasowali od razu, przecież ten typ ma wodę zamiast mózgu i tylko jemu się wydaje, że jest geniuszem.

Czekam na ta jego nową grę, będzie zabawnie :E