Lypton 953 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja W dniu 14.03.2025 o 21:42, Jaycob napisał(a): Gra zawiera obrazy i opisy dyskryminacji płciowej, przemocy wobec dzieci, prześladowania, wizji wywołanych zażyciem substancji odurzających, tortur i brutalnej przemocy. Tak, to brzmi dokładnie jak coś spod pióra Ryukishi07.
Necronom 431 Opublikowano 24 Maja Autor Opublikowano 24 Maja Oby tylko nie przesadzili. SH od zawsze poruszał niełatwe tematy, ale bardzo często było to ukazane w różnorakiej symbolice, trzeba było się domyślić. Nie było ordynarne, przynajmniej w pierwszych częściach.
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Premiera 25 września, nie spodziewałem się w tym roku w ogóle.
Jaycob 1 934 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Wygląda świetnie - podoba mi się klimat i design potworów. Nie jestem jednak do końca przekonany do samego systemu walki. Szkoda, że ogranicza się tylko do starć wręcz. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 3 godziny temu, Necronom napisał(a): Premiera 25 września, nie spodziewałem się w tym roku w ogóle. Dzieki Gta 6 ten rok nie będzie stracony.
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Mnie GTA 6 w ogóle nie interesuje to bez różnicy mi to. Ale miła niespodzianka, że nowy Silent za rogiem już. 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Nie jestem jednak do końca przekonany do samego systemu walki. Szkoda, że ogranicza się tylko do starć wręcz. Też trochę mam obawy. SH4 poszedł w tym kierunku swojego czasu i spartolili to po całości, przez niepotrzebne udziwnianie i absurdalne ograniczenia amunicji, co sprawiało że choć broń palna była to prawie bezużyteczna.
MrKetiw 128 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Jakoś po Silent Hill 2 od Bloobera mam mieszkane uczucia co do F, dla mnie Remake to jest arcydzieło a tutaj nie czuje tego czegoś.
Keller 727 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Nie wiem, trochę mnie ten system walki odrzuca. Brak czucia że potwór dostaje uderzenie. I rozumiem tylko japoński voice acting?
Phoenix. 4 713 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Potwory z ostrymi broniami nawalaja w delikatna dziewczynke, a ta nic Te walki sa po prostu smieszne...
Jaycob 1 934 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 7 minut temu, Keller napisał(a): I rozumiem tylko japoński voice acting? Nie, będzie też angielski. Fajnie, że dorzucają kinową polską wersję. Ale dla klimatu i tak bym leciał na japońskim.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Potwory z ostrymi broniami nawalaja w delikatna dziewczynke, a ta nic Te walki sa po prostu smieszne... Tak to przecież w 99% gier jest... czepianie się garbatego o to że ma proste dzieci Edytowane 5 Czerwca przez AndrzejTrg 3
aureumchaos 440 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Bedzie grane. Od bloomberga SH 2 juz 2 razy przechodzilem.
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Tak to przecież w 99% gier jest... czepianie się garbatego o to że ma proste dzieci To samo jakby powiedzieć, że w innych przeciwnicy do nas strzelają i nic Ogólnie to "problem" że to z SH ma niewiele wspólnego. Mogliby to nazwać Forbidden Siren albo Fatal Frame, bo to tam bliżej. Ale pewnie zagram. Dobrych horrorów jak na lekarstwo. 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca 10 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tak to przecież w 99% gier jest. jasne ale to nie posturny wiedzmin i powinien byc jakis balans zachowany Co innego jak dorosly mezczyzna nawala rurko, a mala dziewczyna ta sama rurka
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) to nie jest mała dziewczynka a 13-15 letnia nastka, popatrz na nastki teraz, niby 15 a wygląda na dorosłą Japończyki też mają swoją banię. Edytowane 5 Czerwca przez AndrzejTrg
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Czepialstwo dla czepialstwa. W SH3 też była 17 latka i wyglądało ok. Już pomijam to co robiła Ellie w pierwszej części TLoU. Edytowane 5 Czerwca przez Necronom 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dlatego dałem "" jakby człowiek miał się dopatrywać takich rzeczy to w nic by nie grał
caleb59 1 621 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Dalej jestem zdania, że to jakiś eksperyment i jedyne co ma wspólnego z Silent Hill to nazwę.
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca Będzie tekst jak za czasów RE4. Świetna gra, słaby Resident.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Te potwory to też chyba raczej rekin pielęgniarek czy może to jakiś rodzaj lore SH którego nieznam także mogę być w błędzie.
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Lore jest takie, że Otherworld(koszmarna wersja rzeczywistości) jest zarezerwowana konkretnie dla SH, ze względu na starodawną historię. Żeby ukazała się poza SH poza musi być "unikalna moc". Jak to, co posiada np. Heather w 3. Wyszedł jakiś spin-off, który tłumaczył to, że Otherworld może zaistnieć właściwie wszędzie na świecie, ale tłumaczenie tego mocno naciągane. Nie za bardzo to traktuję kanonicznie. Edytowane 5 Czerwca przez Necronom 1
Crew 900 999 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Znowu są jaja z ceną: https://www.ppe.pl/news/371615/konami-podpadlo-graczom-silent-hill-f-trafilo-do-przedsprzedazy-i-juz-budzi-kontrowersje.html
Necronom 431 Opublikowano 5 Czerwca Autor Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) I 389 zł piękny kawalerze. Przygrzało równo kogoś tam. Edytowane 5 Czerwca przez Necronom
Rekomendowane odpowiedzi