Zas 287 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Czyli co, kolejna nadzieja starych zgredów na dobrego singla poszła się kochać... Gry komputerowe chyba się kończą, czas wejść na poważnie w sim-racing i cały budżet przeznaczyć na kółko DD, pedały z LC, button-box i DLC-ki do AMS2 i LMU. Edytowane 20 Października przez Zas 1
Keller 727 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) 6 godzin temu, Zas napisał(a): Czyli co, kolejna nadzieja starych zgredów na dobrego singla poszła się kochać... Gry komputerowe chyba się kończą, czas wejść na poważnie w sim-racing i cały budżet przeznaczyć na kółko DD, pedały z LC, button-box i DLC-ki do AMS2 i LMU. Co nie zmienia faktu że można 1h pograć za 30zł i posiekać przeciwników Więcej bym za to nie dał. Jedynie dobre że podobnie jak w starych Painkillerach te mobki łatwo idą od kołkownicy czy strzelby. 30 na raz i bach za chwilę nikogo nie ma na mapie. Edytowane 21 Października przez Keller
eciepecie 91 Opublikowano 21 Października Autor Opublikowano 21 Października (edytowane) 130 zł za 5 godzin gry? Żenujące https://www.ppe.pl/news/387463/nowy-painkiller-to-zaskakujaco-krotka-gra-cala-przygode-poznacie-w-jeden-wieczor.html Edytowane 21 Października przez eciepecie
Dominix 405 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Ludzie płacą 300 za kampanię w cod na 6h i jest ok;)
VRman 2 640 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października A co mają powiedzieć ludzie co kupili jakiegoś 3DMarka...
Qrdello 826 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października No ja to mam w 3d marku tyle: a dałem za niego może z 3 dychy na cdkeys W dniu 20.10.2025 o 20:47, Zas napisał(a): Czyli co, kolejna nadzieja starych zgredów na dobrego singla poszła się kochać... Gry komputerowe chyba się kończą, czas wejść na poważnie w sim-racing i cały budżet przeznaczyć na kółko DD, pedały z LC, button-box i DLC-ki do AMS2 i LMU. Ze ja zgred? A tfu, a kysz, zgiń przepadnij maro nieczysta :}
Reddzik 2 768 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 10 minut temu, Qrdello napisał(a): a dałem za niego może z 3 dychy na cdkeys A ja 16zł w promocji na Humblebundle. To nie są jakieś kolosalne sumy. Lossless Scaling też kosztuje...
ODIN85 3 502 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 5 godzin temu, eciepecie napisał(a): 130 zł za 5 godzin gry? Żenujące https://www.ppe.pl/news/387463/nowy-painkiller-to-zaskakujaco-krotka-gra-cala-przygode-poznacie-w-jeden-wieczor.html To jest multi pod tysiące godzin jak masz ekipę. 1
STALKER 75 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Kto normalny 3d smarki kupuje masakra😂 1
Qrdello 826 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Jak kosztują 3 dychy lub mniej za cały pakiety te 3dmarki , to kto normalny nie kupuje tylko kombinuje. Lulz.
nalewator 50 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Ale spierdolili tą grę , ze starego dobrego Painkillera została tylko nazwa. Gra jest na strumykach, ale nawet stamtąd nie warto ściągać .
Ryszawy 403 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października (edytowane) Przeczytałem właśnie, że ta wspaniała produkcja wywala gracza z kampanii single player za bezczynność. To jakiś nowy poziom odklejenia devów. O, 100 graczy po tygodniu od premiery, ...no i prawidłowo, big success, otwierajcie szampana i kawior i więcej takich pomysłów. Edytowane 28 Października przez Ryszawy 1 1
Zas 287 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Po takim sukcesie, to chyba raczej jakiś Leśny Dzban i słone paluszki. 2
Ryszawy 403 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Leśny Dzban to teraz na topie, super opakowanie, nie trzeba do butelkomatu wrzucać 1
Rekomendowane odpowiedzi