Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze żeby były polskie napisy do tego..W sumie za szybko się podnieciłem tą gierką, tak jak Witchfire. Chęć grania poszła w siną dal jak się dowiedziałem że nie ma polskich napisów. 

• Haha 1
Opublikowano

Jak to po co? Przecież fabuła pewnie będzie fantastyczna :E

Byś widział na labie jak to niektórzy nie kupią gry bo tam nie ma PL, a twórców by wieszali za to. Jeszcze w grach gdzie fabuła jest ważną częścią gry to rozumiem, ale w grach gdzie fabuła nie istnieje, dialogów jest jak kot napłakał to nie mam pytań. To tak jak hejtować Tetrisa za brak PL 🙂

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, eciepecie napisał(a):

ja lubię mieć tłumacznie wszystkiego jak leci :)

Fabuła była najgorszym elementem Painkillera. 

a twój wymóg tłumaczenia w 100% jest z dupy :) 

9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jak to po co? Przecież fabuła pewnie będzie fantastyczna :E

Byś widział na labie jak to niektórzy nie kupią gry bo tam nie ma PL, a twórców by wieszali za to. Jeszcze w grach gdzie fabuła jest ważną częścią gry to rozumiem, ale w grach gdzie fabuła nie istnieje, dialogów jest jak kot napłakał to nie mam pytań. To tak jak hejtować Tetrisa za brak PL 🙂

Łojezu, jakie smutne pępuszki świata :E 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, JSTMB napisał(a):

Średnio to wygląda, jeszcze żaden painkiller po battle out of hell nie był dobry 

I to jest świetny przykład na to, jak jesteśmy DZIŚ wszyscy mocno odklejeni, jak mało obiektywni, itd.
Gry się nie rozwijają, grafika stoi w miejscu, ble ble ble.

Gra wygląda IMO świetnie (!), ale jak i wiele tego typu "doomków" i jest naprawdę sztosowa wizualnie (odtwórcza? - pewnie, mówię o tym jak wygląda).
Liga światowa i co czytamy wyżej? No średnio... ;)

Opublikowano
4 godziny temu, eciepecie napisał(a):

Dobrze żeby były polskie napisy do tego..W sumie za szybko się podnieciłem tą gierką, tak jak Witchfire. Chęć grania poszła w siną dal jak się dowiedziałem że nie ma polskich napisów. 

To ograj sobie oryginał a potem remake omijając filmiki:E

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Chyba Capcom lubił olewać PL na labie w tematach wesoło było, a jak jeszcze dziubłeś delikatnie odnośnie znajomości języka obcego to 

Ale tu nie do końca o to chodziło, a o to że musisz zapłacić pełną kwotę za niepełny produkt. Drażliwy temat się z tego robił, bo przecież można było poczekać na obniżki i zapłacić mniej jak jest niepełnowartościowy, ale niektórzy prowadzili krucjatę, że w ogóle nie nabędą. No i to miecz obosieczny, brak polonizacji z czegoś się właśnie bierze.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, tomcug napisał(a):

Gra wygląda dobrze, ale jakoś nie widzę, żeby to był remake pierwszej części, w ogóle nie kojarzę tych lokalizacji. Albo to już starość :wariat:

Bo to jest interpretacja gry na nowo, niż remake pierwszej części.