Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli co, kolejna nadzieja starych zgredów na dobrego singla poszła się kochać... 

Gry komputerowe chyba się kończą, czas wejść na poważnie w sim-racing i cały budżet przeznaczyć na kółko DD, pedały z LC, button-box i DLC-ki do AMS2 i LMU. :E 

Edytowane przez Zas
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Zas napisał(a):

Czyli co, kolejna nadzieja starych zgredów na dobrego singla poszła się kochać... 

Gry komputerowe chyba się kończą, czas wejść na poważnie w sim-racing i cały budżet przeznaczyć na kółko DD, pedały z LC, button-box i DLC-ki do AMS2 i LMU. :E 

Co nie zmienia faktu że można 1h pograć za 30zł i posiekać przeciwników ;) Więcej bym za to nie dał. Jedynie dobre że podobnie jak w starych Painkillerach te mobki łatwo idą od kołkownicy czy strzelby. 30 na raz i bach za chwilę nikogo nie ma na mapie.

Edytowane przez Keller
Opublikowano

No ja to mam w 3d marku tyle: 

image.thumb.png.0f605bd5a1c21584405717c4c720771c.png

a dałem za niego może z 3 dychy na cdkeys :D 

W dniu 20.10.2025 o 20:47, Zas napisał(a):

Ze ja zgred? A tfu, a kysz, zgiń przepadnij maro nieczysta :} 

Opublikowano (edytowane)

Przeczytałem właśnie, że ta wspaniała produkcja wywala gracza z kampanii single player za bezczynność. To jakiś nowy poziom odklejenia devów.

O, 100 graczy po tygodniu od premiery, ...no i prawidłowo, big success, otwierajcie szampana i kawior i więcej takich pomysłów.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
  • Haha 1