F1 25
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaca92 · Opublikowano
Przy próbie instalacji wyskakuje błąd „nie znaleziono zgodnego urządzenia NVIDIA -
Przez janek25 · Opublikowano
bo wynalazki intela są niewiele gorsze od NVIDIA ,jedynie odstają na ilości supportu. To nie AMD gdzie zostało w tyle -
Przez Dikson · Opublikowano
Hardwarebusters i cybenetics kieruje jedna i ta sama osoba, to akurat wypadałoby wiedzieć, że testy te spod jednej ręki. Nie ja wyżej napisałem że Corsair jest lepszym zasilaczem jak Seasonic więc nie odwracaj mi tu teraz kota ogonem. Celowo zapytałem o kwestie techniczne, słowo lepszy jest niezbyt przekonywujące dla laika a tym bardziej kto ma orientację w temacie Podałem Ci oficjalne raporty z testów tych jednostek z poprawioną metodologią i jak widać parametry o których piszesz mają zbliżone, poza tym że Corsair uzyskał wyższy certyfikat sprawności, a to nie jest wyznacznikiem samej jakości zasilacza. Jest cichszy i nic więcej, dla zwykłego Kowalskiego kilka mV w jedną czy drugą stronę nie zrobi różnicy. Seasonic to producent i dostawca OEM na którym bazuje wielu producentów, czego nie można powiedzieć o Corsair. Skoro laik nie będzie analizował samego zasilacza to tym bardziej nie pisz że jest lepszy, a jeśli już to precyzuj, "jest cichszy". Dla mnie sama platforma Seasonica jest pewniejsza, pełny mostek, trwalsze komponenty, kwestie które nie wyjdą tu i teraz tylko po latach. Z mojej strony tyle -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jak napisze dokladnie jakie ustawienia ma to sprawdze u siebie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi