Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ian Bell i wszystko jasne. Pamiętam hype na pierwsze Project Cars naście lat temu. Nawet sam dałem się mu wkręcić na jedynkę i niby poprawioną dwójkę. Późniejsze pretensje od posiadaczy ich dzieła co do spełnienia obietnic jak nie premierowych to chociaż w późniejszych aktualizacjach..... szkoda gadać ( pamiętny stream z winem w hotelu). Potem to już kompletnie drwili z graczy pisząc w changlogach: poprawiliśmy to i tamto tu i tam. Teraz liczyli na nowych jeleni bo starzy nie pozwolą aby dać się n-ty raz wydymać, ale chyba nie pykło. Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno panie bell ( mała litera nie bez powodu).        

• Upvote 2
Opublikowano
5 godzin temu, piet napisał(a):

Ian Bell i wszystko jasne. Pamiętam hype na pierwsze Project Cars naście lat temu. Nawet sam dałem się mu wkręcić na jedynkę i niby poprawioną dwójkę. Późniejsze pretensje od posiadaczy ich dzieła co do spełnienia obietnic jak nie premierowych to chociaż w późniejszych aktualizacjach..... szkoda gadać ( pamiętny stream z winem w hotelu). Potem to już kompletnie drwili z graczy pisząc w changlogach: poprawiliśmy to i tamto tu i tam. Teraz liczyli na nowych jeleni bo starzy nie pozwolą aby dać się n-ty raz wydymać, ale chyba nie pykło. Jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno panie bell ( mała litera nie bez powodu).        

Dokładnie. Ja nawet zainwestowałem pareset złotych w pcars i dał on całkiem dobrą stopę zwrotu. I tak patrzę na kolejne gry Ian Bella. Maszynki do wrzucania kasy przez inwestorów i wyciągania profitów. Ale gry są robione tylko w tym celu. Zarabiania.

Opublikowano

PC2 chociaż w single był grywalny... Owszem dużo aut miało dziwne sterowanie, ale nikt symulacji nie oczekiwał.

PMR był reklamowany jak sim definitywny, dla każdego, od kierownicy po pada, super single, stare autka, wszystko super. Taaaaa za dobrze to wyglądało :D