wrobel_krk 888 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 @LameismynameNie tylko produkuje ale tez za darmo wysyła jak masz dowód zakupu 1
wrobel_krk 888 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 Dlatego cena 2x za te 2% lepiej jest m.in. tym uzasadniona, bo renoma się tez liczy i jakość obsługi klienta i też za to się płaci. 1
Wu70 820 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 (edytowane) Ja z przyjemnością dopłacę jak dadzą 10 lat gwary, to będzie w zasadzie aio na zawsze. Ostatnio dopłaciłem do nzxt za gwarancję 6 lat (i trochę wygląd), już raz mi wymienili na nowe, nawet nie musiałem odsyłać starego i do tego dostałem nowszy model bo starego już nie robią. Dla takich marek, obsługi i gwarancji warto dopłacić. Edytowane 5 Września 2025 przez Wu70 1
wrobel_krk 888 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 @Wu70Chyba za wygląd bo artic np daje też 6 lat gwarancji ja swojego w 2022 kupiłem, przesiadka bedzie na cos mocniejszego od 5800x zobaczymy
Kadajo 8 090 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 No jak miło nareszcie poczytać że wydajność to nie wszystko 1
wrobel_krk 888 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 Kwestia czy warto tyle zapłacić za to kwestia indywidualna: https://gamersnexus.net/coolers/noctua-nh-d15-g2-review-benchmarks-hbc-lbc-comparison-best-cpu-coolers#conclusion Jezus z GN podsumowuje ze NH-D15 G2 nie jest to propozycja cena/wydajność tylko dla fanów marki i własnie za renomę i jakość obsługi klienta. Cytat The core of our reviews is a value judgment. You don’t buy this for value, plain and simple. You can look at the NH-D15 G2 sort of like an RTX 4090, but it doesn’t quite provide that same performance gap. You’re paying for the brand credibility, including its support system and engineering. Our review boils down like this: If you have your heart set on it and can afford it, go for it. It is an impressive cooler. But at the same time, we would not default to recommending the NH-D15 G2 at its price point. There are simply too many close competitors for cheaper, with some air coolers equal and liquid coolers better. You are buying the name with this cooler. We don’t recommend it outright for the majority of our audience, but we are impressed by it. 1
Send1N 5 230 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 23 godziny temu, galakty napisał(a): Noctua nigdy nie była ładna Czasem można było zobaczyć chłodzenie tej firmy które prezentowało się ładnie, np od byłego forumowicza pclaba: 1 6
Fenrir_14 978 Opublikowano 6 Września 2025 Opublikowano 6 Września 2025 @Send1N miałem D15 z tym kitem chyba na Ryzenie 2600 jak dobrze pamiętam. Fajnie to wtedy wyglądało i dzisiaj dalej jest elegancja. Czysto i schludnie, tak jak lubię 1
Godlike 954 Opublikowano 7 Września 2025 Opublikowano 7 Września 2025 Ja się właśnie nie mogę doczekać aż w końcu wydadzą nowa d15 ale w czarnej wersji.
Send1N 5 230 Opublikowano 7 Września 2025 Opublikowano 7 Września 2025 Kup gumę w sprayu i malnij w razie rma czy odsprzedaży zdejmiesz
Godlike 954 Opublikowano 8 Września 2025 Opublikowano 8 Września 2025 To nie to samo Poczekam,coś słyszałem że ma być IV kwartał tego roku. 1
Rekomendowane odpowiedzi