007: First Light
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Odnośnie tiguana, to można nowe z 1.5 wyrwać za 150k. Nawet mi przez myśl przeszlo dla siebie wziąć. Ale poczytałem opinie i mi bardzo szybko przeszło. -
Przez VRman · Opublikowano
Trochę nie ten wątek do takich dyskusji to zwinę -
Przez Send1N · Opublikowano
CS działa najlepiej bez jakiejkolwiek synchronizacji i bez limitu klatek nie zależnie od monitora fakt i każdy kto grał o tym wie, uroki silnika source engine ale inne gry działają po prostu lepiej z limitem klatek o te 3 poniżej odświeżania ekranu i włączonym g-sync/freesync niż bez, przynajmniej w moim odczuciu płynność była zawsze lepsza, nawet jak zablokuje klatki na jakąś tam wartość i nie spadają mi poniżej tej blokady ale mam wyłączony freesync to płynność jest gorsza niż przy tym samym stałym klatkarzu z freesync na ON -
Przez galakty · Opublikowano
Skóra bez wentylacji to będzie dramat. Ale w czym? W bajerkach z których się nie korzysta? Technicznie to dobre auto, dobrze się prowadzi, pięknie wygląda, a Tiguan to zwyklak niemiecki który ma jeździć A do B. Widzę że nie tylko ja bym ćwierć bańki na Tiguana nie wydał Możesz go wyposażyć w diamenty, a to wciąż Tiguan.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi