Nioh 3
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zhao ceny idą w górę 5090, wszystkie nowe dostawy wchodzą po korekcie więc taniej raczej nie będzie. Pojawił się sklepowy Windforce za 13K z odroczoną dostawą na 3ci tydzień lutego i zniknął momentalnie. BTW, Matrix pojawił się tutaj u mnie znowu ale cena ponad 10% wyzsza, juz niepełne 23K pln. No nic, czekam na tego LightningZ ale cena na bank na poziomie 25K pln -
Przez SuLac0 · Opublikowano
no niesamowite rzeczy wypisujesz. jakie "kaluze" na stacji paliw nagle sie pojawily? o jakim "wnoszeniu" tego do auta piszesz ? przeciez pamietam, ze jeszcze nie tak dawno, jak jechalo sie tankowac, to wychodzac z domu nawet kapci nie trzeba bylo zdejmowac wiem, wiem... -
Przez bleidd · Opublikowano
Chyba większość marek ogarnęła jak to wyłączyć 1 przyciskiem, najczęściej na kierownicy, przynajmniej te co oglądałem - Audi, BMW, Mercedes, Volvo, Lexus od 4:00 sprostowanie: w Lexusie jest przycisk na ekranie głównym u góry, nie trzeba się przeklikiwać przez menu Mercedes ma podobnie jak Lexus, ikonka u góry ekranu do odklikania: W audi na kierownicy jest przycisk "*", który sobie można zaprogramować pod określony akcje w tym deaktywacje ISA W volvo na kierownicy przytrzymuje się "strzałkę" w lewo kilka sekund -
Przez Karister · Opublikowano
Wolę widełki, bo nie mają tych elementów, co się odkształcają przy wkładaniu i wyjmowaniu, co zazwyczaj ma miejsce w przypadku bananów. Z drugiej strony często się tego nie robi, a widełki łatwiej jest wyszarpać, bo nie są tak mocno dociśnięte. No ale, kto będzie to szarpał? W poprzednim kablu miałem te banany: https://www.amazon.pl/Rembus-BS-197-bananowe-blokadą-pozlacane/dp/B00HBPXM6G i są super. Kabel idzie w dół, więc nie ciągnie gniazd głośnikowych. Nie mają też sprężynek ani niczego podobnego. Mocno siedzą w gnieździe przy pomocy śruby rozporowej. Do tego można zdjąć tyle zaślepki i wpiąć kolejnego banana w razie potrzeby. IMO najlepszy wybór, ale z ciekawości teraz wziąłem widełki. Zwykłe babany dałbym na dole klasyfikacji, za widełkami.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi