Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Lies of P DLC NOW koszt 137zł na steamie Edytowane 6 Czerwca przez Reddzik
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Teraz, Reddzik napisał(a): Lies of P DLC Będę musiał ograć od nowa. 8 godzin temu, Jaycob napisał(a): Czyżby jakiś cichy drop po tym evencie? Haha dobry wyciek, dostępny dziś.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dobra, ide spac Zobacze z rana co pokazali. Na teraz nie ma nic co by szczene do podlogi dalo. ehh
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Dying Light The Beast 22 sierpnia Edytowane 6 Czerwca przez Reddzik
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Będzie dziś pokazana jakaś fajna gra?
raziel88 34 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Czy ma ktoś Kłamstwa Pi i może potwierdzić wybór easy mode w podstawce?
Zhao 583 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Będzie dziś pokazana jakaś fajna gra? 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, raziel88 napisał(a): Czy ma ktoś Kłamstwa Pi i może potwierdzić wybór easy mode w podstawce? Nie ma poziomów trudności.
Zas 289 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) No i jak, było coś ciekawego? Właśnie sobie zdałem sprawę, że 2/3 tytułów (tych pomniejszych) które miałem zapisane z poprzednich tego typu prezentacji już dawno wyszło, ja kompletnie nie miałem o tym pojęcia i nawet nie wiem, czy ostatecznie kiedyś nie zagram... a na zajawkach wydawały się fajne. Za to w międzyczasie wypłynęły inne indyki, które przyciągnęły moją uwagę. Chyba powoli przestaję widzieć sens oglądania tego typu eventów... 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie ma poziomów trudności. No a chyba chwalili się, że poziomy wjadą razem z DLC także do podstawki... AI twierdzi, że poziom wybiera się przy tworzeniu nowego profilu. Edytowane 6 Czerwca przez Zas 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, Zas napisał(a): Chyba powoli przestaję widzieć sens oglądania tego typu eventów... Pierdyliard zapowiedzi, 98% syfu.
musichunter1x 1 319 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Gdzie są czasy E3. Dobrze że nie oglądam przeważnie tych szajsów. 1
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca https://store.steampowered.com/app/1757350/ILL/
musichunter1x 1 319 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dobra, wyciągać łby z poduszek, może jest coś ciekawego, jeśli to coś więcej niż przynęta.
Reddzik 2 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Lies of P DLC mamy prawie najdrożej tuż za Szwajcarią. Resident Evil! Edytowane 6 Czerwca przez Reddzik
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) No w końcu! RE! To koniec? Ale mnie z trollowali.:E Edytowane 6 Czerwca przez Jaycob
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Wow, mega dużo pokazali. Im za to klaskanie chyba płacą, bo nie wierzę że ktoś normalny celebrowałby taki szajs.
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Myślałem, że to zapowiedź nowego RE, a to tylko 30-lecie.
Rekomendowane odpowiedzi