Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trailer ciekawy. Zapowiada możliwe plot twisty na temat pochodzenia Grace, czy zawirusowanego Leona, bo podejrzewam, że tym byłą skaza na jego ręce.

Coraz bardziej do mnie przemawia RE9, a mam za sobą jedynie RE2:Remake i to tylko w wersji Claire A Leon B. Do tego trochę czytania o świecie, jakieś filmy z Millą Jovovich i let's play z oryginalnego RE1.

==============================================================================================

Tak tylko dodam newsa, że ASUS zrobił promocję i kupując niektóre z ich sprzętów można dostać kod na RE9:Requiem gratis.

https://promotion.asus.com/pl/pl/resident-evil-requiem

Edytowane przez Gordek
  • Upvote 1
Opublikowano
23 godziny temu, Gordek napisał(a):

Trzeba było dać jakieś szczegóły, bo musiałem wygooglować, ze to głośnik zakładany na szyję i ma być dostępny tylko w Japonii.

Tutaj więcej info:

https://naekranie.pl/aktualnosci/resident-evil-requiem-glosnik-panasonic-sound-slayer-zdjecia-cena-1770806091

Głośnik, nuuuda, myślałem, że obroża. Nie zrobisz QTE i żegnasz się z głową...

Opublikowano

RE 4 Remake coś mi nie siadło, chyba ze względu na to, że sporo początkowych lokacji było otwartych... próboiwałem dwa razy...

Myślę, czy tutaj będzie inaczej. Residenty ( te nowe ) od RE2Remake kupowałem i przechodziłem. Zastanawiam się czy w tej części będzie inaczej niż w RE4.