caleb59 1 861 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Poruszyłem kwestię myszy bo wcześniej kolega poruszał to w dyskusji i miał rację. Z kolei z DLSS quality kiedy gra wyciąga te 105fps na ulicy jest w porządku. Mnie ogólnie problem nie dotyczy bo ja w co się da gram na padzie od zawsze, wyjątki to mutliplayery. Edytowane 6 godzin temu przez caleb59 1
azgan 1 244 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Widzę że jest już teścik👍 https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_test_kart_graficznych-48976.html było🤔?
Reddzik 3 048 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Spoko, to było tak żartem. Gierka jest spoko z tego co widać po screenach i trailerach, nic więcej nie oglądam, bo wiem, że zagram ale nie teraz. Póki co jestem mocno zajęty i mam też inne gry do ogrania.
musichunter1x 1 466 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Żeby to tak wyglądało Leonem, zamiast małej, otwartej windy 1x3m, gdzie skaczą na nią przeciwnicy i po prostu strzelasz strzelbą i robisz finisher... Inaczej wskoczy Ci czterech i umierasz. Przynajmniej pierwsza walka przeciwko pile mechanicznej z trailerów coś tam próbuje. Natomiast mamy Leona w RE6, gdzie jest podobna scena na cmentarzu przed kościołem i mniej gęsta w kościele... Oh, walka w korytarzu po przejściu podwórka z balonami jest bardzo podobna. Zapłaciłbym 400 zł za koncept RE6 przy obecnej mocy konsol, który nadal nie traktowałby się poważnie - John Wick and Zombies. Nie chodzi mi o lepszą grafikę, tylko o mniej ograniczone przestrzenie, więcej możliwości interakcji z otoczeniem i większa dynamika oraz ilość przeciwników. RE9 niestety nie rozbudował tego w znaczny sposób, przez skupienie się na jakości grafiki, ale miałem już nie marudzić, więc nie rozpiszę się. Edytowane 5 godzin temu przez musichunter1x
aureumchaos 459 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu A może ktoś sprawdzić te magiczne stery w PT indiaba Jones? Nie mogę teraz grać ale nie chce ki się wierzyć, że magicznie nagle na 4080S będę miał magiczne 65% fps... Może Ci co sprawdzali tam zapomnieli że po uruchomieniu ponownym gry z dlss q przeskakuje na performance i stąd przyrost klatek.
Qrdello 1 085 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, azgan napisał(a): Widzę że jest już teścik👍 https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_test_kart_graficznych-48976.html było🤔? I albo coś tu się zdechło albo okazuje się, że natywnie 4080/5070ti z PT w 1440p wyciska 80-90 fps HOW? Albo co ja robię źle TFU, nie umiem czytać wykresów Edytowane 5 godzin temu przez Qrdello
VRman 3 223 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Na ulicy masz na 5070ti z PT w 1440p całe 30fps. 80-90? Może lokacja w zamkniętym pomieszczeniu. Może obniżone detale, albo coś jeszcze innego, a w każdym razie nie. Ta gra nie śmiga w natywnym 1440p w 80fps na 4080/5070ti Edytowane 5 godzin temu przez VRman 1
aureumchaos 459 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ale patola. Zrobiłem DDU i zamontowałem te stery 576.88 Na najnowszych z Leonem w pokoju jakimś. 60 do 61 fps z wszystkim na Maxa i PT i dlls Q bez FG Na sterach 576.88 I z tym co powyzej 65 do 70 fps Gdzie moje 65% więcej ja się pytam? Ale zużycie przedtem 280w a teraz 308w Szalu nie ma Edit: I jeszcze mam save bug Po załadowany Leona nie mam żadnej broni japrd. Wszystkie save i puste inventory, tylko naboje, grace został tylko requiem. Na reddit nie tylko ja załapałem glitcha... Ehh Edytowane 4 godziny temu przez aureumchaos 2 2 1
Qrdello 1 085 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 52 minuty temu, VRman napisał(a): Na ulicy masz na 5070ti z PT w 1440p całe 30fps. 80-90? Może lokacja w zamkniętym pomieszczeniu. Może obniżone detale, albo coś jeszcze innego, a w każdym razie nie. Ta gra nie śmiga w natywnym 1440p w 80fps na 4080/5070ti Wiem na jeden wykres ithardaware wrzuciło raster, high RT i PT i jak się schodzi w dół tabeli to dopiero to widać małpa w sobotę rano nie ogarnęła.
aureumchaos 459 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W innych savach poginely opaski więc nie mam jak otworzyć drzwi, opasek też nie ma no bo już je zabrałem przedtem. Chyba jestem soft locked i mogę zaczynać grę od nowa... Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło. Spróbuje Leonem bez broni, może się uda uciekając i coś później się odblokuję a jak nie to czekam na patch jakiś przed rozpoczęciem od nowa... 2
AndrzejTrg 3 096 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wybacz ale jest to wwuj śmieszne 😂, ale jednocześnie smutne 😔 1
musichunter1x 1 466 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 17 minut temu, aureumchaos napisał(a): Pierwszy raz w życiu coś takiego mi się przytrafiło. Trzeba dodać że preorders to również pierwsze tygodnie po premierze. Edit. Oh jeszcze jedno, steam praktycznie na pewno pozytywnie rozpatrzy zwrot w takiej sytuacji, tylko musisz dobić się do rozpatrzenia przez człowieka, a nie automat. Edytowane 3 godziny temu przez musichunter1x 1
aureumchaos 459 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Przeleciałem Leonem jak tornado ganiając się pomiędzy przeszkodami z trupi lol Przerzuciło mnie na grace i ma ona requiem tylko i 4 pociski. Ale za CP można broń dodać schowka co uczynię i zobaczymy czy uda się to skończyć. 36 minut temu, musichunter1x napisał(a): Trzeba dodać że preorders to również pierwsze tygodnie po premierze. Edit. Oh jeszcze jedno, steam praktycznie na pewno pozytywnie rozpatrzy zwrot w takiej sytuacji, tylko musisz dobić się do rozpatrzenia przez człowieka, a nie automat. On tam oj tam Z instant gaming mam klucz.. Plac i płacz pozostaje aleeeee Gram tylko w 1 osobie obiema osobami więc jak coś to zacznę od nowa z widokiem TPP i będzie prawie jak niby nowa gra 👀
azgan 1 244 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ale ten nowy Resident wygląda źle bez RT/PT zrobili to samo co w Dying Light 2 na premierę
leven 795 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, azgan napisał(a): Widzę że jest już teścik👍 https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_test_kart_graficznych-48976.html było🤔? Ale Radki wysoko 3 minuty temu, azgan napisał(a): Wiedźmin 3 i piękno postaci. To jakaś narkomanka ?
Qrdello 1 085 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, azgan napisał(a): Ale ten nowy Resident wygląda źle bez RT/PT zrobili to samo co w Dying Light 2 na premierę Po lewo wersja mental breakdown 2
azgan 1 244 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, leven napisał(a): Ale Radki wysoko Bo te nowe Radeony to są zacne sprzęty tak jak kiedyś 9800PRO/XT były świetne
Kadajo 8 475 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Qrdello napisał(a): Po lewo wersja mental breakdown Środkowa wcale nie wygląda dużo lepiej
Qrdello 1 085 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z tym że tej po lewo nie dałbym prowadzić wozu, tej w środku po namyśle w kontrolowanym środowisku już tak
leven 795 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, azgan napisał(a): Bo te nowe Radeony to są zacne sprzęty tak jak kiedyś 9800PRO/XT były świetne raczej: https://www.cnet.com/reviews/ati-radeon-x1950-xtx-512mb-review/ 1
DżonyBi 2 078 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Na 5090 chodzi elegancko Graficzka cieszy oczy, a klimacik mega! Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi
DżonyBi 2 078 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): W 1080p Chyba Ty
Rekomendowane odpowiedzi