Baxter 20 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) 8 godzin temu, caleb59 napisał(a): Czy to koniecznie muszą być 576.68 ? Mam RTX 4090 i 591,74 ? Ok w komentarzach piszą że jest lepiej z 591,74 niż najnowszymi, ale z tymi 576 najwięcej zysku fps. Edytowane 1 Marca przez Baxter
azgan 2 150 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 7 godzin temu, dawidoxx napisał(a): W koncu mozna zacząć grać, bo w dzien to lipa HDR Reklama Porsche 1
caleb59 2 485 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) Czy ja wiem? "Najlepszy Resident Evil dotąd". Brednie. Moim zdaniem backtracking Grace jest mega upierdliwy czasami, polecam wybić wszystkich przeciwników bo to przekradanie się męczy i nie pasuje do idei serii - po prostu oszalejecie jeśli zechcecie czyścić lokację ze wszystkiego nie zabijając wcześniej zombiaków, takie moje zdanie. Segmenty Leona jak zwykle spoko, osobiście nie mam nic do gościa i wolałbym, żeby to na nim skupiała się cała gra. Póki co podskoczyłem na fotelu tylko jeden raz i to od tanich lotów jumpscare'a. Ogólnie pomijając backtracking Grace to gra się w to dobrze, wciąga i wygląda świetnie wizualnie. Nie wydam pełnej opinii bo gry nie skończyłem. Edytowane 1 Marca przez caleb59
ODIN85 5 305 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Powiem tak. Pewnie to przez finał,bo tak to powtórka z rozrywki w starych lokacjach.
caleb59 2 485 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca No i mimo wszystko polecam czyścić dokładnie lokacje - w innym wypadku ominą Was dobre przedmioty, które z pewnością ułatwią granie dalej.
Godlike 1 078 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) Jak zacząć grać w te częsc żeby lepiej złapać fabule, wystarczy zagrać wcześniej w 2 i 4? Edytowane 1 Marca przez Godlike
ODIN85 5 305 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca (edytowane) 2 i 3. 52 minuty temu, caleb59 napisał(a): No i mimo wszystko polecam czyścić dokładnie lokacje - w innym wypadku ominą Was dobre przedmioty, które z pewnością ułatwią granie dalej. Wtedy ciężko zginąć bo jest za łatwo na normalu. Ta rada to raczej na Hard. Edytowane 1 Marca przez ODIN85 1
dawidoxx 1 188 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Granie Leonem = totalna rozwałka nawet nie trzeba patrzeć na ammo
aureumchaos 823 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Hmmm licznik steam pokazuje 15h a ja Leonem biegam jeszcze i zginąłem może z 4 razy.. Zbieram co sie da no i pewnie z 2h poleciało na testowanie sterów i grafiki
ODIN85 5 305 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 6 minut temu, dawidoxx napisał(a): Granie Leonem = totalna rozwałka nawet nie trzeba patrzeć na ammo Na początku tylko
dawidoxx 1 188 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Taaa taa Odin.. zwłaszcza że jestem już prawie na koncu giery 1
sideband 3 386 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 4 godziny temu, Baxter napisał(a): Czy to koniecznie muszą być 576.68 ? Mam RTX 4090 i 591,74 ? Ok w komentarzach piszą że jest lepiej z 591,74 niż najnowszymi, ale z tymi 576 najwięcej zysku fps. Wszystkie 591 są schrzanione do tej gry. 576.88 lub 580.88 są ok.
ODIN85 5 305 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 16 minut temu, dawidoxx napisał(a): Taaa taa Odin.. zwłaszcza że jestem już prawie na koncu giery Widocznie z autoaimem grasz
leven 1 011 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): No, ale Amerykancka ZIP jest 1
Jaycob 3 174 Opublikowano 1 Marca Autor Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Wtedy ciężko zginąć bo jest za łatwo na normalu. Ta rada to raczej na Hard. Dobrze wiedzieć, więc będę grał na hardzie.
Necronom 600 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): Bez jaj, że tak w grze jest Cóż, przynajmniej poczucie humoru
Crew 900 1 178 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca pany, kupiłem se kolimator do broni i jak teraz zmienić perspektywę ?
azgan 2 150 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Granie Leonem = totalna rozwałka nawet nie trzeba patrzeć na ammo Leoś nawet po pięćdziesiątce jest kozacki "wujek" 😉
tomcug 4 145 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 8 minut temu, Crew 900 napisał(a): pany, kupiłem se kolimator do broni i jak teraz zmienić perspektywę ? W opcjach gry, w której zakładce nie pamiętam, poszukaj i łatwo znajdziesz.
Tankietka 298 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Granie Leonem = totalna rozwałka nawet nie trzeba patrzeć na ammo Od rozwałki mam Coda. Tak zeszmacili residenta. W końcu się obudzicie jak z ubi. 1
Necronom 600 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca W ten sposób to zeszmacili Residenta już za czasów oryginalnej 4.
ODIN85 5 305 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca 21 minut temu, Crew 900 napisał(a): pany, kupiłem se kolimator do broni i jak teraz zmienić perspektywę ? Zdejmij go.
aureumchaos 823 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Zamontowałem tego moda no grain film ale ten reframework ubija momentami klatki do 14 nawet. Na nexus piszą żeby sprawdzić inny build jak takie coś sie dzieje. Ktoś znalazł dobry?
Rekomendowane odpowiedzi