caleb59 1 864 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 18 minut temu, aureumchaos napisał(a): Te czekam na Crimson Desert. Od kolegi z forum dostałem kod pod proca w promo cenie więc można powiedzieć że mam pre order 😁 Jeśli od tego samego kolegi co myślę no to jest nas dwóch. 1
Szambo 642 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu U mnie wyszło 18h w sumie, a 12 według save'a w grze. Ale wyczyściłem praktycznie wszystko. Mam pytanie dla tych co już ukończyli? Poziom Obłęd jest dużo trudniejszy niż Klasyczny? Głownie chodzi mi o ile zwiększa się wytrzymałość wrogów i zmniejsza się ilośc rzeczy do zebrania.Rozumiem, że od momentu odblokowania skrzynki będę miał tam cały szpej zebrany w poprzednim podejściu jak w pozostałych częściach?
DarkEater 24 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) W dniu 1.03.2026 o 19:37, leven napisał(a): W jeden dzień ukończyłeś grę ? Nooo Ja tam mam jakieś parę dni w grze FishingPlsnet Dokładnie 3 dni (piątek, sobota. niedziela) , a licząc czas steam wyszło 16h. Nie rozumiem co tam można robić dłużej, wszystkich zabijałem, lizałem kąty by wszystko sprawdzić, rozwiązywałem zagadki etc. Jak W każdym RE. Jak ktoś lubi patrzeć na widoki, ma problemy z orientacją w terenie lub ginie czesto to i moze tam 2 tyg siedziec Aktualnie wczoraj zacząłem drugi raz w trybie klasycznym z tuszem do zapisów. Edytowane 7 godzin temu przez DarkEater
ODIN85 3 964 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Tu naprawdę ciężko zginąć. To najłatwiejszy Normal w serii.
maras2574 1 051 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, bleidd napisał(a): Nie potwierdzam, ustawiłem na Jakość na początku i tak jest cały czas Na samym początku ustawiłem DLAA bez PT to było ok, ale jak zmieniłem na Jakość i PT, to za każdym razem zmienia na Zbalansowany. Na pewno masz włączony PT ?
Pentium D 1 626 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): W grze mam 7.40h a na steam 11.2h Są już mody na Grace bez ubrania, może tu Ci się zwaliło zeszło Spoiler 4
bleidd 790 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, maras2574 napisał(a): Na samym początku ustawiłem DLAA bez PT to było ok, ale jak zmieniłem na Jakość i PT, to za każdym razem zmienia na Zbalansowany. Na pewno masz włączony PT ? Nie, mam tylko RT. Nie doczytałem albo nie było sprecyzowane, że chodzi o PT Edytowane 7 godzin temu przez bleidd
Pentium D 1 626 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Grałem z nią w fpp. To drugie kółko w TPP NSFW +18 Spoiler 1
Pavel87 775 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu to teraz zamiast trybu FPP będzie FAP FAP FAP 4
AndrzejTrg 3 103 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie wiem kto jest gorszy, Ci co tworzą takie mody czy Ci co ich używają...
aureumchaos 479 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, DarkEater napisał(a): Dokładnie 3 dni (piątek, sobota. niedziela) , a licząc czas steam wyszło 16h. Nie rozumiem co tam można robić dłużej, wszystkich zabijałem, lizałem kąty by wszystko sprawdzić, rozwiązywałem zagadki etc. Jak W każdym RE. Jak ktoś lubi patrzeć na widoki, ma problemy z orientacją w terenie lub ginie czesto to i moze tam 2 tyg siedziec Aktualnie wczoraj zacząłem drugi raz w trybie klasycznym z tuszem do zapisów. No wlasnie jak jest z tymi tuszami? Jak to wyglada? Bo ja olalem jednak obled i cassic bo ja nie mam tyle czasu zeby zawsze wpasowac sie w zapis. Albo automat albo reczny. Duzo tych tuszy jest?
DarkEater 24 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dopiero jestem w 3/4 Rhodes Hill , wiadomo jest określona ilość "tuszy" na dany rozdział co wymusza dłuższe posiedzenia, ale trudności z zapisem nie mam. Idąc drugi raz jest łatwiej, pamiętasz co trzeba robić+ masz bonusy za pkt z pierwszego przejścia, np niezniszczalne ostrze dla Grace itp Edytowane 6 godzin temu przez DarkEater 1
ODIN85 3 964 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ale zapisuje i tak po każdym wejściu do skrzyni?
Marvf 153 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gra zwieńczona moim kompletnym niezrozumieniem całej historii, więc niesmak lekki pozostał @musichunter1x@ODIN85trochę was teraz rozumiem, z resztą widzę po innych opiniach tych wierniejszych fanów serii że dziewiątka ma mniej lub bardziej poważne dziury gameplayowo i fabularnie, ale to przecież Capcom. Mają bardzo specyficzne podejście do scenariusza, dialogi czy niektóre sekwencje zdrowo odbiegają od całości i przestajesz na moment brać wszystko na poważnie Ale to u nich norma widzę patrząc po ograniu ich 3 gier Liczę że rozbudują nieco poziomy trudności, bo aktualnie przez skrajności po obu stronach "replay factor" jest meh. Jest albo za łatwo albo przesadnie za ciężko Nadal uważam że to fenomenalna gra, szczególnie dla tych mniej zakorzenionych w serii jak ja. Chłonąłem każdy możliwy moment, bardzo rzadko używałem sprintu i stąd wyszło mi lekko ponad 13h na liczniku. DLC to będzie świetny moment na powrót i ogranie wszystko od nowa jak opadnie już kurz, liczę że podłubią tu coś jeszcze, dodadzą nowe tryby i nie odetną tylko kuponów 9/10 za pierwsze podejście 2
ODIN85 3 964 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jestem mało wymagającym graczem ale tu przegieli pałkę. Nie wiem skąd tak wysokie oceny.
aureumchaos 479 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Moze za grafike Mialem drugi run TPP przebiegnac a znow chodze i podziwiam https://www.pcgamer.com/games/resident-evil/resident-evil-requiems-the-final-puzzle-has-finally-been-figured-out-and-its-just-as-complicated-and-long-as-youd-think-we-dont-get-the-doll-if-we-dont-afk-at-the-grinder/ Uwaga spoiler w linku jak rozwiazac finalna zagadke i powiem tak, niestety ale ja bym na to nie wpadl wszystko na co wpadli Ci coja rozwiazali... Jakis kosmos. Udalo sie to komu s tutaj???? Edytowane 3 godziny temu przez aureumchaos
JeRRyF3D 1 817 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, caleb59 napisał(a): Jeśli od tego samego kolegi co myślę no to jest nas dwóch. Sprzedał Wam ten sam kod? 🤣 2
DżonyBi 2 080 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Nie wiem skąd tak wysokie oceny. Bo gra jest świetna?!
ODIN85 3 964 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nie dla wszystkich Do świetności to daleko jej. Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85
DżonyBi 2 080 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Dla Ciebie nie, ale jak widać jesteś w mniejszości. Tu nie ma żadnej zagadki. Ode mnie 9/10. Edytowane 58 minut temu przez DżonyBi
azgan 1 263 Opublikowano 33 minuty temu Opublikowano 33 minuty temu 3 godziny temu, aureumchaos napisał(a): Moze za grafike Mialem drugi run TPP przebiegnac a znow chodze i podziwiam Właśnie tak sobie wyobrażałem Next-Genowe gry 👍
ODIN85 3 964 Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu 32 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Dla Ciebie nie, ale jak widać jesteś w mniejszości. Tu nie ma żadnej zagadki. Ode mnie 9/10. Jak to Twój pierwszy Resident to tyle można dać a jak nie to sam okłamujesz siebie
Rekomendowane odpowiedzi