Jaycob 1 509 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca https://streamable.com/db85lp Sztos, jeśli to się potwierdzi! Na razie to tylko wyciek i brak oficjalnej zapowiedzi, ale wygląda wiarygodnie. Poprzednie dwie części były naprawdę konkretne. 1
ODIN85 2 436 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Co to ma być? Aż takich zmian to nie chciałem w tej serii 1
Roman_PCMR 678 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca @ODIN85 Jak to co? Assasins Creed: Rome! 1
MrKetiw 84 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Może w końcu nie będzie tego irytującego dzieciaka 🙄 1 3
Jaycob 1 509 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Co to ma być? Aż takich zmian to nie chciałem w tej serii Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Może być na końcu No właśnie - prequel czy jakiś dziwny spin-off? Te czasy akcji to niezłe zaskoczenie. Skoro cofamy się o ładnych parę lat, to dzieciaka raczej nie będzie… i może dobrze. Dziś o 19:00 Xbox Games Showcase, więc prawdopodobnie pokażą wszystko oficjalnie.
Lypton 690 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) 41 minut temu, Jaycob napisał(a): No właśnie - prequel czy jakiś dziwny spin-off? Chyba spin-off. Bohaterka to nie jest ta piratka z Requiem? Tatuaże na twarzy się zgadzają. Edytowane 8 Czerwca przez Lypton
ODIN85 2 436 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Godzinę temu, Jaycob napisał(a): No właśnie - prequel czy jakiś dziwny spin-off? Te czasy akcji to niezłe zaskoczenie. Skoro cofamy się o ładnych parę lat, to dzieciaka raczej nie będzie… i może dobrze. Dziś o 19:00 Xbox Games Showcase, więc prawdopodobnie pokażą wszystko oficjalnie. No pewnie się kończy jak gluta z siostrą na statek wsadzimy. 26 minut temu, Lypton napisał(a): Chyba spin-off. Bohaterka to nie jest ta piratka z Requiem? Tatuaże na twarzy się zgadzają. Tak.
Kris194 3 206 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Patrzę i tak się zastanawiam "a po co to, a na co, a komu to potrzebne"? Seria "A Plague Tale" to było coś unikalnego właśnie ze względu na historię Amicii i Hugo a tutaj tego nie widzę. 1
Jaycob 1 509 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca Niby racja, ale z drugiej strony pokazali tu naprawdę niewiele. Tego dzieciaka nigdy nie lubiłem, ale bez niego nie będzie szczurów, a przecież to była jedna z głównych mechanik - kontrolowania ich. Ciekaw jestem, jak zmieni się gameplay. A tak w ogóle, walka to dla mnie była najsłabszym elementem - bardzo oskryptowana i bez ikry.
ODIN85 2 436 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Mają być dwie linie czasowe. Ciekawie się to zapowiada.
Pavel87 608 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Też nie lubiłem Hugo i ogólnie cieszę się, że go nie będzie, ale tutaj chyba poza tytułem gra jeśli chodzi o historię nie będzie miała za dużo wspólnego ze szczurami. To chyba spin-off z tego co czytałem. Trzeba czekać na gameplay
Lypton 690 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Tak, to spin off. A czym świadczy chociażby Legacy w tytule. To jak ta filmowa seria do Disneya - A Star Wars Story - rozwijająca wątki poboczne z Gwiezdnych Wojen.
Rekomendowane odpowiedzi