Co to za dziwna instalacja grzewcza/hydrauliczna u mnie w domu?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lypton · Opublikowano
Na tapet. Bierze się coś na tapet. To taki stół do obrad. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
U mnie na radku ~54 z tego co pamiętam wbijało. -
Przez adashi · Opublikowano
Jesteśmy w początkowej fazie potyczki z przymulonym lewactwem, któremu wmówiono niezbędność sprowadzenia tu kolejnych przymułów pod postacią murzynów w celu tak zwanego ratowania gospodarki. Zamiast nastawiania się na automatyzację oraz dostosowanie struktury wynagrodzeń do potrzeb, być może jednak kopacz rowów powinien zarabiać więcej niż jakiś dziennikarzu-influłenseru, co w razie potrzeby w gospodarce po prostu nastąpi, oni chcieliby tu sprowadzać kolorowych. Sprowadzone przymuły może i nawet będą na początku pracować. Będą się jednak jednocześnie namnażać. Do czego to prowadzi widzimy w starej Europie. Jestem optymistą, że tej potyczki nie przegramy. Opór społeczny jest coraz silniej widoczny. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Grubo https://ithardware.pl/aktualnosci/rtx_4060_ti_sam_sie_spalil_podczas_grania-43315.html -
Przez Winter · Opublikowano
Siurku, bo nim tylko jesteś, jeśli nie potrafisz z kimś wygrać na argumenty to z automatu wchodzisz na prywatę. Ty nie jesteś nawet teoretykiem, nawet nie jesteś rybeńką. Poznawałem sporo większych cwaniaczków w życiu, ty jesteś zaledwie częścią pryszcza, którego łatwo wycisnąć.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi