bleidd 492 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca (edytowane) Przyszły upały i zaczęło mi się wszystko gotować wewnątrz Mam jakąś zwykłą tania obudowę od SPC z zabudowanym frontem. Planuje zakupić nową budę z myślą o jak największej przestrzeni w środku i jak najlepszej przewiewności. Na oku mam takie propozycje: Cougar MX600 Lian Li Lancool 216 Endrofy Arx 700 Air budżet max 500 zł. Świecidełka itp sprawa drugorzędna. Okno - fajnie jakby było, teraz z resztą chyba praktycznie każda ma okno. AIO na pewno nie wchodzi w grę ani teraz, ani w przyszłości więc nie musi być dostosowana pod to. Mile widziany hub dla wentylatorów na wyposażeniu. Co proponujecie? Edytowane 28 Czerwca przez bleidd
caleb59 1 635 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Może to co ja mam - Phanteks XT Pro Ultra. 1
DarkeVo 337 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Mam coguar mx 600 i naprawdę spoko buda i w dodatku ofiltrowana. Miejsca dość sporo jak i na chłodzenia powietrzne czy aio 360. 1
wallec 829 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca I temat do zamknięcia: https://www.ceneo.pl/137113140
bleidd 492 Opublikowano 29 Czerwca Autor Opublikowano 29 Czerwca Fajnie, że duża ale nie ma wentylowanej piwnicy co wydaje mi się zaletą tamtych propozycji i seryjnie zamontowane są wentylatory 120 zamiast 140.
j4z 948 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca Tutaj może znajdziesz coś ciekawego. Tylko dla mnie priorytetem były filtry. https://forum.ithardware.pl/topic/10525-obudowa-na-kilka-lat-400-600zł/#comments
ket_rab 227 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca (edytowane) @bleidd a popatrz na NZXT H6 Flow Biała albo FRAME 4000D. https://amzn.eu/d/5Hh0ULk Edytowane 30 Czerwca przez ket_rab 1
bleidd 492 Opublikowano 2 Lipca Autor Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Stanęło na Cougar MX600. Mega buda, ogromna, miejsca aż nadto, kable można ładnie zorganizować i pochować. Po wstępnych testach jestem totalnie w szoku GPU 78 -> 64 GPU Hot Spot 96 -> 76 CPU 93 -> 80 Temperatura w pokoju 26 tak wiem, przydałaby mi się lepsza przejściówka 12VHPWR Edytowane 2 Lipca przez bleidd 1 3
matakujce 86 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca W dniu 2.07.2025 o 17:55, bleidd napisał(a): Stanęło na Cougar MX600. Mega buda, ogromna, miejsca aż nadto, kable można ładnie zorganizować i pochować. Po wstępnych testach jestem totalnie w szoku GPU 78 -> 64 GPU Hot Spot 96 -> 76 CPU 93 -> 80 Idzie tam upchać AIO np. Arctic Liquid Freezer na top, tam jest chyba 38mm. Też zamierzam wymienić budę bo przez AIO na froncie nie mogę włożyć dłuższego GPU. A ta wydaje się ciekawa...
Lameismyname 2 361 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca W dniu 5.07.2025 o 21:41, bleidd napisał(a): Dobrze się wkomponowała @bleidd Który to RE? Po przejściu Biohazarda i Village myślałem aby spróbować tych remasterów starych części... fajne są?
bleidd 492 Opublikowano 7 Lipca Autor Opublikowano 7 Lipca To akurat RE3, przechodzone zaraz po RE2. Bardzo mi siadły oba, RE2 bardziej bo RE3 jest znacznie krótsze, trochę bardziej nastawione na walkę i mniej strachu (ale na pewno nie w takim stopniu jak RE4). Biohazard to moja ulubiona część więc jeśli podobały mi się też RE2 i RE3 to myślę, że i Tobie powinno. Od RE4 się odbiłem, za dużo akcji, za mało klimatu jak dla mnie.
Send1N 4 206 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Akurat oba te remastery ograłem a nie grałem w połowę części serii i muszę przyznać że na wszędzie zachwalana dwójka mnie tak wciągnęła że przeszedłem 4 razy aby ją wymasterować 2x Leon'em 2x Claire, trójka też była dobra ale ograłem tylko raz bo do dwójki nie miała podjazdu
Rekomendowane odpowiedzi