Funky Koval 125 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Premiera 17.07 na wszystkie platformy, gra nie wymaga podstawki. Jest osobnym tytułem. Ja już kupiłem za kilka dni bedzie grane Edytowane 12 Lipca przez Funky Koval 2
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 11 Lipca Opublikowano 11 Lipca Za małolata zawsze mnie jarał motyw kiedy wyciąga broń, włącza się ten celownik na zielonym ekranie, po za tym desing pistoletu też całkiem fajny 😁
galakty 3 333 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Za małolata zawsze mnie jarał motyw kiedy wyciąga broń, włącza się ten celownik na zielonym ekranie, po za tym desing pistoletu też całkiem fajny 😁 Ja się boję znowu obejrzeć, że mi wspomnienia zepsuje bo to jednak nie są super filmy na dzisiejsze standardy Dlatego gierka była super opcją, klimat zachowany. 1
Funky Koval 125 Opublikowano 12 Lipca Autor Opublikowano 12 Lipca Kto nie grał to nie zastanawiać się. Terminator od tego wydawcy też kozak giera, jest klimacik. A Robocop Rogue City to perełka. Model strzelania jak na filmach 1
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 57 minut temu, galakty napisał(a): Ja się boję znowu obejrzeć, że mi wspomnienia zepsuje bo to jednak nie są super filmy na dzisiejsze standardy Dlatego gierka była super opcją, klimat zachowany. Już bym wolał kolejny raz oglądnąć starą wersję niż drugi raz tą nową 😉
Jaycob 1 934 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca (edytowane) Podstawka była naprawdę spoko - klimat starego, filmowego Robocopa z lat 80 robił robotę. Jak ktoś jeszcze nie ograł, to warto dać szansę, zwłaszcza że można wyrwać za niecałe 2 dyszki. Dodatek na pewno ogarnę, ale nie teraz. Jakoś nie mam teraz ochoty na takie klimaty. Edytowane 12 Lipca przez Jaycob
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca 38 minut temu, galakty napisał(a): Nowego nie widziałem ani razu I niech tak pozostanie. Ja zacząłem, mimo że sama kreacja robocopa mi się nie podobała, a jak zacząłem to skończyłem, ale nic nie pamiętam, oprócz tego że to gniot był niesamowity 🙂
musichunter1x 1 322 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Ja się boję znowu obejrzeć, że mi wspomnienia zepsuje bo to jednak nie są super filmy na dzisiejsze standardy Kiedyś odpaliłem sobie na laptopie z ekranem TN dla testu czy mi pasuje... Skończyłem oglądając do końca i nie chciało mi się przestawiać na lepszy ekran. Ale wcześniej nigdy go nie oglądałem od dech do dech, tylko różne urywki w TV jeszcze CRT i chyba jakiś serial. Można się trochę pośmiać. Edytowane 12 Lipca przez musichunter1x
Crew 900 1 000 Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca (edytowane) Za drogo. 50 dyszek bym dał . Edytowane 12 Lipca przez Crew 900
ODIN85 3 503 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca A nie masz rodziny w Turcji albo Argentynie?
DITMD 787 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca W dniu 13.07.2025 o 00:09, Crew 900 napisał(a): Za drogo. 50 dyszek bym dał . Na joybuggy.com w tej chwili masz to za 43 zł
DITMD 787 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Co to za strona? Legitna, oferująca klucze z oficjalnej dystrybucji. 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 2 godziny temu, DITMD napisał(a): Na joybuggy.com w tej chwili masz to za 43 zł 23,96 €
lukadd 2 913 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) No mi też taką cenę tam pokazuję. Na cdkeys 19,69euro. Ogólnie podobał mi się całkiem ten Robocop, więc może po urlopie sobie pyknę w ten "dodatek". I cena pewnie jeszcze trochę zleci Edytowane 17 Lipca przez lukadd
DITMD 787 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Godzinę temu, Crew 900 napisał(a): 23,96 € To się spóźniłeś. Bo przez jakiś czas dzisiaj było po 9,89€ Edytowane 17 Lipca przez DITMD
copyname 96 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Podstawka od dziś w Game Passie. dzięki za info, sprawdzę sobie czy faktycznie taki dobry jak o nim mówią
Crew 900 1 000 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Jakieś 32 GB dla podstawki wleciało. Ktoś coś wie bo nigdzie przynajmniej ja nie mogę znaleźć uzasadnienia takiej aktualizacji.
ODIN85 3 503 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Aktualizacja RoboCop: Rogue City o rozmiarze 32 GB prawdopodobnie zawiera nową zawartość, poprawki błędów i ulepszenia wydajności, co poprawi ogólne wrażenia z gry. Gracze powinni upewnić się, że mają wystarczająco dużo miejsca na dysku, aby zainstalować tę aktualizację. 1 1
samsung70 210 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Aktualizacja RoboCop: Rogue City o rozmiarze 32 GB prawdopodobnie zawiera nową zawartość, poprawki błędów i ulepszenia wydajności, co poprawi ogólne wrażenia z gry. Gracze powinni upewnić się, że mają wystarczająco dużo miejsca na dysku, aby zainstalować tę aktualizację. OdinGPT 2
Rekomendowane odpowiedzi