Wu70 739 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 46 minut temu, galakty napisał(a): Duża? Jaki jest teraz online w BF2042? 2 godziny temu, Wu70 napisał(a): tzn. że gra okazała się znowu porażką
Phoenix. 4 730 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Drugi event poza LA jest UK w Londynie i znajomy juz tam gra 😁
Nigher92 54 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 14 godzin temu, galakty napisał(a): Z drugiej strony wyjaśnianie botów na konsoli sprawia przyjemność... az mi sie przypomnialo 2
galakty 3 333 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) 6 godzin temu, Nigher92 napisał(a): az mi sie przypomnialo Hahahah! Chłopie, to były dla mnie złote lata internetu, YT, Ivona, Bad Company 2, San Andreas online... Edytowane 31 Lipca przez galakty
caleb59 1 633 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ojej, jeszcze mapka z godzinami na premierę gównianego trailera. No chyba kogoś tam grzeje na łeb w tym EA. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Przecież to nie tylko trailer tylko start transmisji z LA, start eventow w innych krajach oraz live stream od 400 twórców kontentu. Wywiady z twórcami itp. Pokaż będzie bardzo obszerny. Więc zluzuj majty bo nawet nie wiesz czego to dotyczy a już piana leci… Edytowane 31 Lipca przez Phoenix. 2
zozolek 313 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Spoiler to już dziś można pograć open ?
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Dzis masz pokaz multi i omówienie.. z przecieków wychodzi że beta dla preorderów startuje bodajże od 7 do 8 a pozniej 9-10 open dla wszystkich 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 18 minut temu, zozolek napisał(a): to już dziś można pograć open ? Jasne jak zostałeś zaproszony na event Poza kamerami już od wczoraj grają.
skypan 1 753 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ciekawe czy ktoś będzie jarał blanta jak przy premierze BF1
sniper76 155 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca W dniu 30.07.2025 o 08:59, Dominix napisał(a): Teraz mi się przypomniało że w BF4 były nawet 120hz serwery. Zapomniałem wspomnieć o tym fakcie 120Hz jako turboserwer grając na polskich serwerach miałem PING 2-3ms z perfekcyjną responsywnością, a monitor 120Hz dopełniał całości Teraz BF2042 leci przeważnie na serwerach we Francji z połączeniem przez Niemcy... Coś czuję że BF6 pod względem połączenia do PL wypadnie słabo
Phoenix. 4 730 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca 1 minutę temu, sniper76 napisał(a): Teraz BF2042 leci przeważnie na serwerach we Francji z połączeniem przez Niemcy... Serwery to jedno a routing u dostawcy neta to drugie, możesz mieć serwer w Polsce ale routing będzie leciał przez inne kraje i wracał Na szczęście są na to programy typu netduma czy inne. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ja tak kilkanaście lat temu miałem ze wiekszośc ruchu leciała przez DE i NL wychwyciłem to na tracercie i kręciłem małysza w netii to mnie jakoś przełączyli po czaSIE i szło już normalnie
zlotnik 54 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Wiesz ktoś czym ma się różnić wersja 70 dolarów a 100 będzie jak kiedyś że będą darmowe dodatki jak w BF3 ?
caleb59 1 633 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Takich detali jeszcze nie podali ale raczej nie wróci płatne Premium. Nastawić się trzeba na klasykę czyli jakieś ekstra skiny niedostępne w standardowej, soundtrack, artbook itp. duperele. Na pewno nie zrezygnują z karnetów bojowych i wirtualnej waluty do kupienia za prawdziwą kasę.
Pawelek6 253 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Większość map (a może nawet wszystkie) z tego trailera jest bardzo podobnych do tych, które były w BF 2, 3 i 4. Dosłownie scena po scenie można wymieniać. A poza tym, jak dla mnie aż za bardzo dopakowany ten trailer, za dużo się dzieje, chaosu, nieustanna akcja na 100%.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź