Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, krukkpl napisał(a):

Jakie temperatury macie na 9800X3D w podboju?

Chyba pierwsza gra gdzie widuję 70+.

Na małych mapkach jest sporo mniej.

obraz.png.779afa41101dda8d5a225f4e2e4fc72b.png

Z DLAA ok 65st, a z DLSSQ dobija do 70st ale nie wiecej. Kwestia ilosci fps.

Godzinę temu, raziel88 napisał(a):

Wam też dzisiaj tak długo wyszukuje rozgrywkę?

Mi tam caly dzien szuka doslownie kilka sekund.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

@Phoenix.wiesz co trzeba zrobić, żeby mi OSD jak na Twoim screenie działało ? Mam to podobnie skonfigurowane jak u Ciebie i BF6 to jedyna gra w której nie działa OSD z Afterburnera i CapFrameX. Mam RiveTuner w wersji 7.3.6, więc powinno działać, bo starsze podobno ich anti cheat blokował. 

@edit

Dobra przestawiłem display rendering mode i działa :boink:

56 minut temu, krukkpl napisał(a):

Jakie temperatury macie na 9800X3D w podboju?

Chyba pierwsza gra gdzie widuję 70+.

Na małych mapkach jest sporo mniej.

Wszystkie gry na Frostbite cisną procki X3D jeśli chodzi o temperatury już od 5800X3D, nawet taki stary Need for Speed Heat, Dragon Age Inkwizycja, czy starsze BFy.

Edytowane przez skunRace
Opublikowano

Jakoś tak dziwnie teraz mi się gra :heu: Pierwszy tydzień bety to wkręciłem się niemiłosiernie, nawet byłem przekonany, że kupię tą najdroższą wersję... Teraz pograłem te 31h na steamie i taka lekka nuda, wypalenie tym bieganiem. Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania. Mapy są jakieś takie bez polotu, ta pustynia ze snajperami jeszcze ujdzie. Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim. Ogólnie ciężko namierzyć czasami przeciwnika w tych teksturach, jedynie jak się podświetli to można na oślep strzelać. Czasami też mam sytuację, że wybiega przeciwnik i mam sekundowego laga mózgu, po prostu podobni są do naszych. 

Ps. możecie się pochwalić jak Wam poszło w pierwszym tygodniu zmagań, wystarczy swój nick wpisać :cool:

https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/player-stats

xxxz.jpg

Opublikowano

Zastanawiające, że w becie nie dali jeszcze żadne dużej prawdziwej mapy z BF.  Miesiąc miodowy trwał 1 weekend i już podnoszą się głosy w Internecie o mapach, że małe i dla cowidowców.

2 godziny temu, Psiak napisał(a):

Liczyłem na jakieś okręty, statki, lasy, pływanie np. łodziami jak w bf vietnam oraz otwarte przede wszystkim.

Powinien być desant z lotniskowca. Klasyka.

• Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, KaszaWspraju napisał(a):

Zastanawiające, że w becie nie dali jeszcze żadne dużej prawdziwej mapy z BF

Masz jedną dużą mapę i nie jest ona wcale mała. 

To jaka jest ta mapa? Udawana ? 🤣

8 godzin temu, Psiak napisał(a):

Na mapach jest chaos, medycy mało kiedy próbują podnosić, każdy co innego robi, nie ma w ogóle zgrania.

Czasem się trafi ogarnięty zespół a czasem jakiś dzban stoi obok ciebie i cię nie podniesie 🤣

8 godzin temu, Psiak napisał(a):

Mapy są jakieś takie bez polotu,

Ja gram tylko jedną mapę tą górzystą na podboju i jest naprawdę super ale resztę map zurbanizowanych mogłoby nie być. 

Opublikowano

Wczoraj dostałem wiadomość od EA z linkiem do ankiety na temat drugiego weekendu open bety. Ale im tam nasmarowałem minusów - chyba wszystko co najważniejsze + to co sam zauważyłem tak więc z mojej strony czyste sumienie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Players may experience a crash on the splash screen, which states “D3D12CreateDevice” failed.

This can be resolved by repairing the game.

Propo tego naprawiania - sprawdźcie u siebie jak nie wierzycie ale ZAWSZE 3 pliki są uszkodzone i dociąga jakieś 36MB po weryfikacji na Steam. Restart Steam i od nowa to samo. Na szczęście w moim przypadku nie przeszkadzało to w grze, nie miałem ani jednego crasha - w pierwszym tygodniu za to miałem 2x nieskończony loading.

Edytowane przez caleb59