Phoenix. 4 711 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Kadajo napisał(a): @Phoenix. No i długo czekać nie musieliśmy, a nie mówiłem ? Film pod kliki, nic sie nie zmienilo w kwesti AA i jest takie jak było Ruszac galka na filmie to sobie kazdy moze i nagrywac...
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jprd tak to czytam i myślę o czym oni piszą, jakich skrzyniach... i dopiero po chwili do mnie dotarło ze oni piszą o BR a nie zwykłym MP... Czyli co, żeby "odblokować" te bronie trzeba grac BR ? To jest jakaś kpina. 1
galakty 3 303 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 8 minut temu, Kadajo napisał(a): No i długo czekać nie musieliśmy, a nie mówiłem ? To już nawet nie jest śmieszne.... Niech CoDziarze idą do CoDa i dadzą nam spokój -.- 1
caleb59 1 620 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Zgadza się, jest to wręcz wymuszone jeśli ktoś goni za skinami. Dalej są bugi z naliczniem postępów - wczoraj zagrałem 2x pod rząd TDM, oba wygrane, sprawdzam postęp wyzwania a tam naliczona tylko 1 wygrana w TDM. Edytowane 30 Października przez caleb59
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Film pod kliki, nic sie nie zmienilo w kwesti AA i jest takie jak było Ruszac galka na filmie to sobie kazdy moze i nagrywac... No właśnie się zastanawiałem tez, a nie mam czasu tera czytać miliona odpowiedzi pod tym 1 minutę temu, caleb59 napisał(a): Zgadza się, jest to wręcz wymuszone jeśli ktoś goni za skinami. Tzn. jeśli te bronie nie będą dostępne w zwykłym MP to problemu nie ma. No może poza tym ze nie wszytko co jest dostępne w BR jest tez w MP.
Funky Koval 125 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 5 minut temu, Kadajo napisał(a): @Phoenix. No i długo czekać nie musieliśmy, a nie mówiłem ? No i zaczyna się robienie galy padziarzom. Wyszedł redsec i trzeba ulatwic zycie żeby samo sie w łeb celowalo. Kolejny krok w kierunku coda zrobiony. Brawo dice, nabraliście mnie na marketing poraz kolejny. Miało nie być aim bota, zaczyna się. Skiny też. Wpychanie na siłę BR też. Współczesny gaming w całej okazałości, może to już nie dla mnie... 3
galakty 3 303 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października No cóż, 30h się pograło fajnie, 10 zł za godzinę nie wychodzi źle A teraz niech się dzieciaczki bawią 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @caleb59 A jednak nie. Doczytałem ze będzie i tu i tu. W MP będzie trzeba normalnie odblokować grając, w BR możesz je "znaleźć".
Phoenix. 4 711 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 minutę temu, Funky Koval napisał(a): Miało nie być aim bota I nie ma, wiec na jakiej podstawie tak twierdzisz??
skypan 1 752 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 16 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Sama w sobie 6, jezeli bedzie miala support portalu i powstana jakies fajne legacy servery Słowo klucz - jeżeli A patrząc to co obecnie dzieje się z portalem a gdzie w sumie miał być to raczej skończy identycznie jak w BF42. A właściwie już tak skończył. No jest gdzieś tam ten portal. Można napisać, że to przecież dopiero początek gry ale robią błędy dosłownie 1:1 z BF42. Jak go kiedyś/jeżeli ogarną to większość o tym zapomni albo to zleje. Hype na to już minął. Oni aktualizacji BF6 nie potrafią zrobić bo coś działa czasami, coś nie, coś dadzą później bo nie wiedzą dlaczego itd. A miało być przecież inaczej z portalem. Miał być promowany, miał być gdzieś w widocznym miejscu, miał dawać kreatywność graczom, miał w ogóle działać itd. A tłumaczą się farmą botów. Nosz kuźwa. Przecież to było do przewidzenia bo identycznie było w BF42 !!!! I na koniec. Wielki pacz dodał dwie najważniejsze rzeczy: sklep i BR. To działa bo kasa musi się zgadza. Reszta baboli jak była tak jest. Z dzisiejszej perspektywy ten trailer to z kogo się śmieje ? 1
raiders 117 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Zagrałem dzisiaj mecz w BR ..a właściwie pół meczu ... sorry ale za stary jestem na takie głupoty dobrze ze to dodatkowy tryb dla dzieciaków i mam nadzieje ze jak najwięcej ich tam pójdzie zostawiając podstawowe tryby w spokoju .
oldfashioned 459 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października No niestety masz duzo racji w tym co piszesz. Portal jest jaki jest, chujowy. Gdyby byla opcja stawiania dedykow (dostepnych przez portal, ale postawionych zewnetrznie) to pewnie by lekko odzyl. Servery klanowe/community moglyby wrocic do lask, ale to pewnie marzenia scietej glowy. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 32 minuty temu, galakty napisał(a): To już nawet nie jest śmieszne.... Niech CoDziarze idą do CoDa i dadzą nam spokój -.- Nie! Zostaniemy i będziemy czekac na jak najwięcej kolorowych skinow! XD 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jeszcze wszytko może się zmienić... Ta jasne... 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nie! Zostaniemy i będziemy czekac na jak najwięcej kolorowych skinow! XD Na pewno nie będziecie mieli tyle czasu żeby obskoczyć dwie gry
galakty 3 303 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 9 minut temu, userKAMIL napisał(a): Nie! Zostaniemy i będziemy czekac na jak najwięcej kolorowych skinow! XD Pamiętaj że karma wraca 1
matakujce 84 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Też czekam na więcej tęczowych skinów i mocniejszy aimassit, bo póki coś BF niedomaga. 1
Funky Koval 125 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 42 minuty temu, Phoenix. napisał(a): I nie ma, wiec na jakiej podstawie tak twierdzisz?? Chłopie zobacz na ten filmik wyżej. Jak taki poziom aim assist dla padziarzy dla Ciebie to nie jest aimbot to nie wiem
Phoenix. 4 711 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 16 minut temu, Funky Koval napisał(a): Chłopie zobacz na ten filmik wyżej. Jak taki poziom aim assist dla padziarzy dla Ciebie to nie jest aimbot to nie wiem Ja juz sie wypoiedzialem nt tego filmu, a ty bladego nie masz pojecia co jest faktem, a co nie i jak taki pelikan lykasz wszystko co sie napisze Jeszcze tam gosc pisal ze nie ruzal gałka i samo lepilo, to dopiero trzeba miec wyobraznie zeby to lykac Kup pada, podlacz pada i sprawdz czy tak jest Mocno sie zdziwisz... Edytowane 30 Października przez Phoenix.
VoitTec 30 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Godzinę temu, galakty napisał(a): No cóż, 30h się pograło fajnie, 10 zł za godzinę nie wychodzi źle A teraz niech się dzieciaczki bawią Ty to chociaż tylko grę kupiłeś ale ja mówię nie będę grał jak dziad w nowego bfa na 4060 to kupiłem 5070 i R7 7700 Człowiek stary a się jeszcze nabiera. Edytowane 30 Października przez VoitTec 1
userKAMIL 856 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 47 minut temu, Kadajo napisał(a): Na pewno nie będziecie mieli tyle czasu żeby obskoczyć dwie gry To prawda sam bije się z myślami gdzie zostac…
raiders 117 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 2 minuty temu, VoitTec napisał(a): kupiłem 5070 i R7 7700 Człowiek stary a się jeszcze nabiera. nie ty jeden ,też kupiłem nowego PC pod tą grę . Co mnie irytuje to fakt ze nie można wyłaczyć crossplay na PC czemu !? , Pomijam na chwilę obecną bugi i błędy może naprawią w nast. aktualizacji choć trochę . Ogólnie gra się przyjemnie w standardowe tryby jak podbój jeszcze jak trafisz na ogarniętych i chcących współpracować to jest super . Ta cała przepustka bojowa to bzdura , kupiłem na próbę wczoraj za 45zł i wiem ze więcej już nie kupię . BR to wogólę nie moja bajka . Jak dopracują grę podstawową , błędy bugi itp itd to będzie w co pograć w najbliższym czasie .Chociaż obawiam się ze to może pójść w drugą stronę oleją rozwój i dopracowanie gry a pójdą dalej w kolorowe skiny ,monetyzację itp itd
userKAMIL 856 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 4 minuty temu, raiders napisał(a): Chociaż obawiam się ze to może pójść w drugą stronę oleją rozwój i dopracowanie gry a pójdą dalej w kolorowe skiny ,monetyzację itp itd Oby! Jak nie to mojego portfela nie zobacza.
barteke 13 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Sam gameplay w tej odsłonie jest bardzo fajny. Inną kwestią jest to czy to dalej jest battlefield. Chociaż z drugiej strony - chleb z pobliskiej piekarni 10 lat temu też smakował lepiej. Pamiętam jak ostatnio odpaliłem bfa1 (który uważam za najlepszą odsłonę, spędziłem tam ~700h grając głównie operacje) i stwierdziłem, że biega się jak w błocie, a z broni strzela się okropnie. Ale ja to w ogóle dziwny jestem, bo tysiące godzin w serii, a szczerze nienawidzę podboju i gram tylko linie frontu/przełamanie/operacje i tego typu scenariusze. Więc gry się zmieniają, a użytkownicy wraz z nimi. Dziś remaster battlefielda 3 miałby 10k graczy maksymalnie i to tylko dzięki sentymentowi do nazwy. Szkoda tylko, że zaczyna się taka agresywna monetyzacja i jak inni obawiam się, że BR stanie się najważniejszy w tej odsłonie co właśnie widać po niezrealizowanych poprawkach. Wyzwania dalej są niezmienione jak wiele innych rzeczy. Jeśli kogoś interesują technikalia to na yt jest kanał "TheXclusiveAce". Kiedyś brał na tapet coda, a teraz nowego bfa. Bardzo ciekawe omówienia, porównania i generalnie wyjaśnienia co jak działa w grze (np ten cholerny scope glint, który jest niezależny od celownika tylko przypisany na stałe do karabinów snajperskich).
skypan 1 752 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Śmierć z tyłka. Tu akurat ja się zastanawiam dlaczego go zabiłem a przeciwnik dlaczego zginął Nie wiem czy też tak macie. Śmierć gdy już jesteś schowany. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź