Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:smiech:to EA to jednak :kupa:

Odpisałem im, wrzuciłem kolejne screeny, podałem nick, email itd, screen z konta, z gry, a teraz dostałem emaila takiego samego jak dziś wcześniej z którego miałem bekę, ale tym razem w języku angielskim mimo, że pisałem po polsku i w takim języku dostałem pierwszy odzew. 

Ale to są :cenzura:  

Oni chyba sami tego nie ogarniają. 

7 minut temu, galakty napisał(a):

Kurde ale te mecze są serio nierówne

Mam tak samo.

edit

Po jakiemu mam z nimi pisać, żeby mi nie rzucali non stop tym samym na przemian po polsku i angielsku... :wariat:

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Zazwyczaj na steamie pisze:

Cytat

This minor Quality of Life update focuses on backend stability to help us prepare ahead of the upcoming Battlefield 6 Season 1 update.

Minor backend updates improving stability ahead of Season 1 update.

• Upvote 1
Opublikowano
59 minut temu, galakty napisał(a):

Kurde ale te mecze są serio nierówne. I nie chodzi o skilla, na jednej mapie koszę i mam 36 fragów, a w następnej jakbym nie potrafił strzelać TYM SAMYM ZESTAWEM :E 

Nie zdziwię się jak gnoje jednak nie "zbalansowali" SBMM tak jak obiecali i jest to samo co w Call of Duty. :hihot: Kontrast jest wręcz uderzający.

59 minut temu, Reddzik napisał(a):

Oni chyba sami tego nie ogarniają. 

Rozmawiasz z botem AI, proste.

1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

@caleb59 Ty masz jakieś ataki schizofrenii :rotfl2:

peter-griffin-peter.gif

Opublikowano
8 minut temu, BEM.22 napisał(a):

Nie wiem co oni dziś od południa zjebali, ale  rano a teraz to dwa różne światy , odczucie takie jakby nie zaliczało mi 30% trafien :/

Bo nadal tego nie naprawili, latka niby miala naprawic a popsula co innego, hitreg, desync i netcode w tej grze poki co lezy ;) 

Opublikowano
47 minut temu, caleb59 napisał(a):

Rozmawiasz z botem AI, proste.

Kurde dobry ten bot, wysłali mi prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej działu pomocy, ale przecież w niczym mi nie pomogli, chcieli to poszedł negatyw:

Cytat

"Dziękujemy za wypełnienie ankiety. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna."

Coraz lepsza komedia:smiech:

Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Bo nadal tego nie naprawili, latka niby miala naprawic a popsula co innego, hitreg, desync i netcode w tej grze poki co lezy ;) 

Dziwne jest to, że dziś  przed  9:00  rano  4 meczyki  razem coś ponad godzine  i szło  pięknie , tak jak wczoraj , przyjechałem z roboty  i  od   godziny mam  tragedię , jakby mi skill spadł  o  50% .

Opublikowano
3 minuty temu, BEM.22 napisał(a):

Dziwne jest to, że dziś  przed  9:00  rano  4 meczyki  razem coś ponad godzine  i szło  pięknie , tak jak wczoraj , przyjechałem z roboty  i  od   godziny mam  tragedię , jakby mi skill spadł  o  50% .

Miałem ze znajomkiem takie same odczucia wczoraj wieczorkiem...

• Upvote 1
Opublikowano

To pytam dalej, proszę się na mnie nie złościć bo jestem nowy w battlefieldzie a swoje lata na karku mam :P

Po ch...j w tej grze jest grupa broni "carbine" skoro każda klasa postaci ma perki do określonej giwery? A do carbine nikt? Czy ma sens m4 carbine do szturmowca?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Funky Koval napisał(a):

Czy ma sens m4 carbine do szturmowca?

Np. grając szturmowcem możesz wziąć taki karabinek jako drugą broń (zamiast strzelby) wtedy braki amo są dużo mniej odczuwalne. Ja biegam z jedną bronią szturmową i SVK na dalsze odległości (spokojnie można ściągać nim snajperów na dachach).

Można też dla zwiadowcy dać. Wtedy grasz na bliski dystans i nie masz kary jak do szturmowych. Do tego C4 i polujesz na czołgi.

Edytowane przez Kabor
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tam trochę już pograłem i szturmowiec i medyk to dwie najsłabiej przemyślane klasy. Ten pierwszy bez granatów dymnych, nie ma dużych szans na parcie do przodu, bo nie ma zasłony. To jest klasa dla ludzi z ADHD i małych map TDM, wiadomo strzelba. Na dużych mapach sprawdza się słabo według mnie. Ratuje go trochę mobilny respowan, ale jakoś mało tego ludzie używają. Tyko raz 1 oddział przeciwników zajmował nam tyły notorycznie bez heli. Medyk ma i granaty dymne i mobilną osłonę/tarcze i LMG,  No kurna Pudzian. Brawo. Zwiadowca z karabinkiem, bardzo fajnie uzupełnia drużynę dając, dużo informacji, granat spotujący, czujnik ruchu, dron. C4 pięknie kosi pojazdy. Gdyby nie mój ulubiony inżynier, była by to moja druga klasa. Zacznę nim grać więcej z tym wyposażeniem, jak odblokuję specjalizację dla medyka. Przede mną przeprawa przez osiągniecie 50 killi/asyst odrzutowców/helikopterów. Muszę zdążyć zanim znerfią AA. Ogólnie mało nagród się odblokowuje. Takie już niestety spaczenie współczesną rozgrywką. 

A kiedy wystarczył frag w Q3 i CS 1.6, BF2 +1 lub 2 punkty za kill. Piękne czasy bez manipulacji naszą dopaminą.

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano

Ja z czesciami wyzwan udalem sie na boty na wlasnym stawionym servie. Dzieki temu zadania wypelnione w moment i moge grac z ludzmi normalnie koncentrujac sie na celach misji a nie wyzwaniach.

Ciekawe czy zlikwiduja taka mozliwosc w przyszlosci.

Opublikowano

Po tych wszystkich latach wybieganych w bfach w końcu zacząłem próbować sił w jet'ach i zabawa jest przednia, zassałem sobie jakiś konfig na portal pod naukę i można na spokojnie łapać wszystkie mechanizmy :P  Zwykłe serwery to na razie pole testowe do oceny czy faktycznie jest widoczny jakiś postęp i póki co najbardziej mnie wku*** niezaklepywanie sobie samolotu w porę bo na moje miejsce znajdzie się kilku kolejnych w kolejce :E Na razie największy oklep dostaje od pilotów z drugiej strony, mizernie wychodzi mi też nakierowywanie tych bomb na cele naziemne, ale jest zdecydowanie lepiej niż na początku gdzie zabawa kończyła się na wylocie z lotniska :E Jak ktoś ma dobre tipy to chętnie poczytam

Opublikowano

Ja natomiast nie wiem nawet jakie są wyzwania i nie mam zamiaru sprawdzać. :E

Szturmowiec faktycznie bezjajeczny. Gram głównie inżynierem, bo to w sumie najbardziej uniwersalny wybór. Później support. 

Opublikowano (edytowane)

Chcialem troche potestowac z rana, ale niestety nvidia overlay odmowil posluszenstwa. Czego bym nie zrobil to mam N/A wyswietlane, restarty, przywracanie do ustawien fabrycznych, wylaczanie afterburnera itd. Nic nie pomaga. 

Coz, trzeba grac na obecnych ustawieniach :p 

udalo sie dobic 2ga masterke
image.png.f421460c51740bf99b527ce7823f4627.png

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano
7 godzin temu, KaszaWspraju napisał(a):

Tam trochę już pograłem i szturmowiec i medyk to dwie najsłabiej przemyślane klasy. Ten pierwszy bez granatów dymnych, nie ma dużych szans na parcie do przodu, bo nie ma zasłony.

Gram najwięcej właśnie szturmowcem i dzięki temu, że może brać ze sobą dwie bronie jest bardzo uniwersalny. Do tego granatnik i ładnie się nim fraguje.

Co do dymnych to najchętniej ja wywalił bym je z gry, więcej wprowadzają irytacji niż pożytku (piszę tu również o poprzednich częściach). Ile razy była sytuacja ja przez dym nic nie widzę a nie dotyczy to przciwników inni np. walą główki bez problemu (włącznie ze snajperkami). :E

Do tego dodanie radyjka szturmowcowi znowu powoduje, że można nękać nieźle przeciwników. Problemem, że mało ludzi z tym gra jest wymóg zdobycia go przez te 30 fragów z adrenaliną. Tu coś jest nie tak z naliczaniem i nie tak prosto to zadanie zrobić.

Dla mnie najsłabszym elementem szturmowca jest ta adrenalina którą uważam za całkowicie bezużyteczną. Dużo lepiej sprawowała by się tutaj strzykawka z odnawianiem życia jak w poprzedniej części.