Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.windowscentral.com/gaming/forza/report-forza-horizon-6-may-be-announced-this-year-in-the-same-place-the-game-is-set

Podobno zapowiedź ma wpaść na tegorocznym Tokyo Game Show.:hmm:
Nie jaram się jakoś mocno, bo w wyścigi gram raczej od święta, ale ten japoński klimat mnie kupił. Wyobraźcie sobie jazdę między bramami torii, z widokiem na majestatyczną górę Fuji w tle... :D  To by było coś! 
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z tego drift-festywalu i wywalą te wszystkie festiwalowe pierdoły czy MMO-podobne dodatki.

Opublikowano
19 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

Ja bym chciał drift, drift to dobry był ostatnio w NFSU 2:)
Też jestem niedzielnym graczem w ścigałki

W carbonie mi się chyba najbardziej podobał, a jeszcze jak się moda wrzuciło na włączanie drift mode podczas wyścigu to dopiero był fun :cool:

Opublikowano (edytowane)

Pytanie jak sobie poradzą z silnikiem z ostatniego motorsporta, który nie dosyć, że wyglądał gorzej niż poprzedni właśnie ten użyty w FH5 i wcześniej to za to wymagania podniósł niewyobrażalnie do góry. Pamiętam, że na premierę ogrywałem motorsporta 7 na rx470 i i5 3470 i gra działała na maks ustawieniach full hd w ponad 70fps a na kompie ze stopki brzydszy motorsport 2023 też na maksie 1440p wyciągał ledwo 40-50 klatek. 

Co do samej gry, fajnie jakby nadal pracowali nad dźwiękami samochodów, które znacznie poprawili względem FH4. Co do reszty jestem pewien, że w najlepszym przypadku dostaniemy to samo co poprzednio tylko na nowej mapie i ewentualne nowości zostaną dodane w aktualizacjach. Taka to przypadłość gier usług...

Edytowane przez KamcioGF
Opublikowano

U mnie tak samo. Ja drift mogę oglądać tylko w anime: 

:D 

Godzinę temu, KamcioGF napisał(a):

Co do samej gry, fajnie jakby nadal pracowali nad dźwiękami samochodów, które znacznie poprawili względem FH4. Co do reszty jestem pewien, że w najlepszym przypadku dostaniemy to samo co poprzednio tylko na nowej mapie i ewentualne nowości zostaną dodane w aktualizacjach.

Możliwe. Nie zdziwiłbym się, jakby FH6 to był po prostu reskin "czwórki”. Jazda lewą stroną już ogarnięta. :E 

Opublikowano
4 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Japonia to Drift, nie może tego nie być.

Jeszcze te górskie przelaje żeby było więcej a nie jak w fh5 że było przy wulkanie no i wieksze miasto niz w poprzednich czesciach z garazami piętrowymi jak tokyo drift.

Opublikowano
3 godziny temu, krukkpl napisał(a):

Meksyk to była straszna pomyłka.

A mnie od premiery po dziś dzień cieszy ;)

3 godziny temu, Dominix napisał(a):

Oby było jak najmniej drifu, nie lubię tego w scigalkach.

W zupełności wystarczyłoby tyle, ile jest w FH5 ;)

18 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Jak dla mnie mogą zostawić grafikę i wszystkie mechaniki z fh5 i wrzucić na nową mapę czyli Japonię. 

Grafika w fh5 jest obłędna... 

Tak się nie da niestety 

Opublikowano
46 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Jak dla mnie mogą zostawić grafikę i wszystkie mechaniki z fh5 i wrzucić na nową mapę czyli Japonię. 

Grafika w fh5 jest obłędna... 

W Asasinach to się nie sprawdziło:E

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

W Asasinach to się nie sprawdziło:E

Bo w Assasinach mechaniki są słabe, w forzie to jakoś działa, zresztą w fifie chyba też.

• 5 tygodni później...